Followers

Saturday, 16 November 2013

it is my drug

Assalamu'alaikum readers :D

Fae sedih. sedih sebab sudah lama Fae stop ambil drug Fae. wait, wait, wait. don't you dare to dial nombor telefon Biro Kawalan Narkotik. drug yang Fae maksudkan di sini is... err sebelum tu if y'all wanna see koleksi bekas-bekas drug Fae dipersilakan read entries ne. what to do with this collection? and just a memory



haaa ne lah drug Fae!

i don't exactly remember when was the last time i had the Cadbury black forest chocolate all by myself. it is my number one favorite chocolate. Fae inda lagi selalu makan chocolate sebab Fae sokong kempen 'Say No to Diabetes'. ulala...

recently, i went to Giant with my bestie and i bought the Cadbury black forest chocolatethis non-addicted drug of mine boleh buat Fae happy when i feel down, even buleh buat Fae jadi hyper. now Fae terpaksa control makan benda-benda manis like chocolate

by the way, the link 'just a memory' (see first paragraph) tu Fae saja-saja mau share. tanda Fae masih appreciate kenangan with si dia. it has been almost a month Fae and Ajimm bawa haluan masing-masing. lepas ne Fae impikan a guy that will come to my life with the intention to jadikan Fae bakal makmumnya, bukan sekadar girlfriend. Fae mau jua merasa indah nikmat bercinta menurut Islam which is bercinta selepas nikah.

last but not least, i want to conclude that (why am i sound so formal all of sudden?) first, do something that can make you happy, good things only okay? second, hargai setiap pemberian inda kira it is sebatang pen murah. third, jangan terlalu dilayan perasaan lost tu after kehilangan seseorang that you loved. fourth, jom ramai-ramai bercinta selepas nikah. haha.

k papai!

25 comments:

  1. kalau mcm tu bertukarla kpd dark chocolate.. hehe

    ReplyDelete
  2. Suma coklat pun saya suka makan...hhe..suka simpan balut coklat cadbury dulu2..

    Skrg tnam zinnia je fae..sbb sllu kesana sini.tkut pokok2 bunga x terjaga.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah ade geng chocolate hihi

      i see hehe :D

      Delete
  3. suka juga coklat...tapi yg mixed nuts..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo yang ada campur nuts tu Fae kurengg sikit hihi

      Delete
  4. banyak mesej untuk entry nii.. Fae, moga cepat ditemukan jodoh dengan org yang baik-baik. ameen..

    ReplyDelete
  5. Ekkk.. sma citarasa pulak dgn sya. sedapkn? addict kalo dh masuk mlut. Walaaaaa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe fae memang dari dulu hantu choco :p sedap sgt2 ^^

      Delete
  6. Weeee.... sedapnya! Tp, lagi suka dark choc. Sedap sgt

    ReplyDelete
  7. x berapa suka yg ni... suka cekelat daim, FR, atau kisses...hahahhaha... demand nak yg mahal jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. FR pun sedap jg hehe and even kisses! daim fae x pernah dgr before hihi.

      Delete
  8. sedapnyaaa.. nyum2.. tp xleh makan banyak.. manisss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kena control kalo makan and bykkan minum air

      Delete
  9. Replies
    1. hehe nasib baik drug fae nih masih ade stock lg

      Delete
  10. sedapnye..m3h dlu2 pun hantu coklat..sejak da berusia ni..da jrg mkn coklat..takut kne kencing manis nanti..hehe

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)