Followers

Friday, 11 October 2013

loud knock on the door

Assalamu'alaikum readers :D

hari ne Fae puas blogwalking.  Fae also sudah reply komen y'all sikit-sikit. penat wey jari Fae menaip. salahkan diri pasal lama menghilang. haha. masih banyak komen yang belum be-reply. will do it nanti and nanti and nanti. haha. what is the story behind 'loud knock on the door' ne, anyway? jom baca. 



the actresses behind the scene 'loud knock on the door'. 

Mun. Erah, Pijah, Aina and Aqil.

sinopsis cerita: it happened last Thursday. pitching class was cancelled and thus; Fae nda skulah. kawan-kawan skulah because they had some other things to do in campus. Fae tengah lunch when all of sudden Fae dikejutkan oleh bunyi knock knock yang kuat di pintu bilik hostel Fae.

first thing came out in my mind. hantu. so paranoid. i was just staring at the door, didn't know what should i do. and then the door slowly opened from outside.

tadaa! i jumped from my bed when seeing the five musketeers ambushed my room cheekily. i went like, "oh my God, please don't go in yet. my room is berselerak. oh no!" kawan-kawan nda peduli. durang masuk jua. and they were like, "tell us, apa yang berselerak." ulala~

Erah tukang ambil video and she showed it to me. hahaha. menjadi jua plan durang kan surprise-kan Fae. and yang paling touching kawan-kawan datang pasal mau angkut Fae ke skulah to hangout with them. okay then, since Fae boring di hostel Fae ikut saja. 

but seriously, i don't want this 'loud knock on the door' kind of surprise anymore. takut. haha. kalo sudah penakut will be forever penakut.

k papai!

11 comments:

  1. Hehehe.. Kalau akak pun terkejut kot tiba2 jer ada bunyik ketukan kuat di pintu.. Nasib la bukan tuttttt.. Heheheh..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  2. menyubuk dulu blog fae ni...
    hihih..
    byk bintang2....
    kikiki

    ReplyDelete
  3. hahaha.. nasib baik tak ada heart attack..

    ReplyDelete
  4. ingat kan yang mengetok tu org jahat hehe

    ReplyDelete
  5. penuh suspens siapa gerangan yg mengetuk pintu kan fae

    ReplyDelete
  6. kus semangat..nasib takde heart attack

    ReplyDelete
  7. takde tepung dengan telur ke ? HAHA. *saja2 sambut :D

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)