Followers

Wednesday, 11 September 2013

mengasuh lemak

Assalamu'alaikum readers :D

(auto-publish entry) seriously, lama sudah fae nda exercise. dulu Fae rajin jogging. now sudah berapa bulan Fae mengasuh lemak dalam badan. my body needs workout. kan best kalo di hostel ada gym center. huhu. hari-hari Fae buat 'eyes workout' and it is not good for health. what i mean is sitting in front of laptop, surfing bla bla bla  for long hours. seriously. 



kayaking moment.


dengan hati yang separuh malas, Fae mesti jogging later di UBD sports complex.

dari campus to the sports complex.

now Fae ready pakai baju sukan dah.

hari ne ada satu lecture saja, Ugama lecture from 2 p.m to 3 p.m.

habis saja lecture, Fae and my FYP group members jumpa our supervisor.

FYP -  final year project

cukup jam pukul 5 p.m Fae start membakar lemak mula dari campus to UBD sports complex.

actually, Fae rindu buat aktiviti lasak like kayaking.

Fae lebih enjoy and enthusiastic bakar lemak by doing such outdoor activity.

tapi sifat malas yang keterlaluan, Fae langsung nda exercise for months.

if you see me in person, you might be saying, "i don't see any any lemak here."

yes, Fae memang kurus (and underweight) but di dalam menebal kali sudah segala lemak ah.


k papai!

14 comments:

  1. hihih..bgus tu bos...mengasuh banyak..hahaha...semoga bersemangat kembali nak ber'exercise' tu..:)

    ReplyDelete
  2. teringat ms hari pertama fiza blajar kayak dlu.. instructor suro sume masuk tasik.. huhu...

    ReplyDelete
  3. Alahh.. Akak pun sama Fae... asyik ternak lemak je ni...ntah bila nak bersenam nya ni...huhu

    ReplyDelete
  4. hehe...mals senaman....sama cm sue..hehe

    ReplyDelete
  5. Sama la dgn akak.. dh lama tak exercise outdoor.. tp kan if dok terkejar2 anak dlm rumah pn boleh dikira sebagai satu exercise jugak kan.. . =D

    ReplyDelete
  6. tengok blog kamu ni asyik keluar kek, ice cream bagai kat cursor tu, mula la dok teringat nak mamam semua benda berlemak tu. alahai...

    ternak lemak lagi

    ReplyDelete
  7. go go go fae bakar lemak berkrim tu

    ReplyDelete
  8. zizie pernah sekali je berkayak.. huhu..

    ReplyDelete
  9. samalah..dh lama sgt ni mengasuh ternak..smp dh lain mcm beratnya..-_-

    ReplyDelete
  10. kita pun dah lama tak pergi gym fae..nasib baik kat rumah ada treadmill..so kuranglah sikit lemak dibadan..he..he

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)