Followers

Monday, 9 September 2013

lovely feeling di pagi Isnin

Assalamu'alaikum readers :D

anyone dalam Monday blues mood? c'mon! mesti mulakan your brand new week with BIG smile and POSITIVE mind! tell ya what, Fae rasa rather happy this morning. best kan having this lovely feeling di pagi Isnin when people selalunya komplen having Monday blues. last week Fae nda berapa productive. i wanna make better changes this week. chewah!

lovely feeling yang Fae rasa ne can be disebabkan rajuk Fae to Ajimm surut dah :p yelah, the last two days Fae kusut saja. yang Fae kusuti ne was just a small matter. for once, i agree with what men say, "girls are hard to understand." toink!

btw, pernah nda y'all salah birthday partner y'all? Fae pernah. Fae ada buat Ajimm's birthday date di status WeChat and Whatsapp Fae. i was so confident that his birthday is on 27/06. lama lah status tu melekat pat WeChat and Whatsapp Fae and he just realized it? 



"siapa punya birthday lagi tu? ada yang lain kah?"

haha Ajimm Ajimm :p


hope this lovely feeling berterusan.

chewah!

no more Monday blues, okay?

k papai!

13 comments:

  1. biasela hari isnin.. monday blue, red, yellow, pink.. sume ader..hihi

    ReplyDelete
  2. heheh comel je..merajuk ke x tuh hehe

    ReplyDelete
  3. ooopsss kena more alert next time cause it's kinda a sensitive issue in relationship... *_^

    ReplyDelete
  4. Hi Fae..tak sempat nak monday blues sebab pepagi dah busy kat ofis

    ReplyDelete
  5. Happy monday dear..no Blues is permissible k..

    ReplyDelete
  6. Atoi, cemana buli tersalah date tu? Hikhik! Save baru lah ni.. Hehe.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  7. hihihi.... tersalah, harap dimaafkan....

    ReplyDelete
  8. hehehe... lepas ni jangan silap lagi :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)