Followers

Tuesday, 10 September 2013

line up, please!

Assalamu'alaikum readers :D

(auto-publish entry) masa Fae menaip entry ne my right arm rasa kind of sengal sikit. i need massage, perhaps. okay lah, without further merepek maie layan the picture below.



 the picture was taken during M2 open class.

air-conditioner dalam class 'demam' so me and le girlfriends rehat dalam bilik ibadat.

tumpang sejuk :p

before kami masuk, Aina suruh susun kasut like above. 

the first 5 pairs of shoes yang bersusun tu kasut kami.

and then when we keluar, we saw the line bertambah panjang.

we laughed seeing this.

ntah kasut siapa.

nevertheless, macam ne baru nyaman mata meliat.

kemas tersusun.

i hate to see shoes, slippers whatsoever berselerak depan pintu.

p/s: will reply to all comments perhaps soon.

k papai!

12 comments:

  1. Good idea Fae..actually kita pun tak suka kalau kasu berselerak..susah nak cari kalau ramai-ramai..

    ReplyDelete
  2. masa Fae menaip entry ne my right arm rasa kind of sengal sikit.? really? nasib baik arm yg sengal.. bukan kepala... Jika di Malaysia word 'sengal' ni dah membawa maksud lain skrg hehe.. Ingat tak SENGAL(http://waazin.blogspot.com/2013/07/penemuan-sains-yang-agak-sengal-dan.html) ni.. huhu

    ReplyDelete
  3. itulah.. bila dah ada yang tengok macam tu mesti akan ada yang ikut..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)