Followers

Tuesday, 24 September 2013

jerawat lagi!

Assalamu'alaikum readers :D

before Fae zzz fae mau update second entry for today. mata fae makin layu dah. tomorrow i have to wake up early coz fae jalan kaki to campus. i miss doing morning walk. okay, based on the title y'all dah buleh agak Fae mau story pasal apa.



i drew this.


it was very rare jerawat tumbuh on my lips.

LOL.

rarely happened.

anyone pernah?

k papai!

16 comments:

  1. kat bibir? errk, payah tu... saya bibir kering skg ni hehehe

    ReplyDelete
  2. mama selalu.. mengade jerawat ni.. hihih

    ReplyDelete
  3. bunda belum pernah...kat dahi sekali2 jer..

    ReplyDelete
  4. bagus jalan ni mcm senaman jugakkk... jerawat on lips? wah mesti sakit gila

    ReplyDelete
  5. Mesti banyak sangat cakap tu..so dia nak fae shout your mouth..he..he

    ReplyDelete
  6. sure sakit kan fae
    yumida paling x suka jerawat kat hidung..sakit teramat

    ReplyDelete
  7. sy bukan kena kat bibir la , tapi atas sikit kat garisan bibir tu.. memula kompius "ko yang tumbuh ni jerawat ke bisul!!" hakhak.. bila dipicit sakit nak mati woii!..wakakka..taruk gincu yunk..biar kempis jerawat tu.. :D

    ReplyDelete
  8. lar..cm mn tuh..comfirm mmg sakit...

    ReplyDelete
  9. haha, setakat bibir da biasa fae.
    better then merata-rata...

    ReplyDelete
  10. adoiii....sakit tu jerawat tumbuh kat bibir... nk mkn minum pun payah kan...

    ReplyDelete
  11. x pernh lak tumbuh kt lips.. cian fae..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)