Followers

Tuesday, 3 September 2013

it's Tuesday so what?

Assalamu'alaikum readers :D

aktiviti blogwalking is kinda slow. Fae terjah mana yang sempat saja. aaacho! ah well, i am sneezing. sudah 2 hari Fae selsema. tapi tu bukan alasan Fae nda dapat datang kuliah walaupun Fae malas datang sebenarnya. huahaha! today's Tuesday. what we got today? Double Tuesday


this picture was taken last Tuesday when we had Double Tuesday at Pizza Hut.

so~ anyone mau treat Fae men-Double Tuesday hari ne? 

haha.

i like honey garlic chicken pizza.

so yummy.

k papai!

28 comments:

  1. Replies
    1. fae x lah feveret sgt makan pizza ne hehe tapi if kena belanja mmg sedap :p

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah ;) fae last week makan pizza hehe

      Delete
  3. Happy Tuesday Fae..My favorite chicken wing and mushroom soup is there..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah ^^ mushroom soup hmm fae kureng cikit kekeke :D

      Delete
  4. moga cepat sembuh ye Fae :) dan rajin ke kelas.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak :) rasa panas ne pun jap on off on off :/ err fae cuba kurangkan habit suka 'ponteng' kuliah :p

      Delete
  5. Kat malaysia ada ke double tuesday? Mcm xde jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne kat brunei kak hehe fae lives in brunei btw :D

      Delete
  6. Comelnya semua kat atas .. owner blo ni yang mate sepet2 sikit tu ke ? Comelnya ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks :) err Fae yang pakai tudung warna purple :D

      Delete
  7. mm.. best nyer g makan piza dgn kawan2 ^_^

    ReplyDelete
  8. makan pizza yg terlatest ! sedapp!

    ReplyDelete
  9. Selsema juga ke?? jangan lupa minum air suam banyak2 yae

    ReplyDelete
  10. kena flu ye fae.. jgn lupa mam ubat ^_^

    ReplyDelete
  11. aiyooo...sedapnyer...lame dah tak pekena pizza nih....hurmmm

    ReplyDelete
  12. salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  13. done follow sini semula..btw,cantik blog:)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)