Followers

Friday, 30 August 2013

they were leaving :(

Assalamu'alaikum readers :D

what's up, peeps ^^ wish you a fabulous Friday ahead. i would like to take this opportunity to greet my fellow Malaysian bloggers selamat menyambut hari kemerdekaan. Fae half Malaysian tapi Fae nda sambut. hari ne Fae mau online puas-puas. janji Fae to follow back blog kawan-kawan baru akan Fae tunaikan hari ne :*

okay, in this entry Fae mau share kesedihan Fae masa sambut Lina's belated birthday surprise celebration on the 22nd August of last week :( why Fae sedih? liat gambar bawah.

Fae sedih pasal my BFFs were leaving. durang kan kemana? balik rumah lah. wawawa :p Fae mula terasa sunyi the moment they walked out of my hostel room lapas sambut birthday Lina. awal-awal riuh gila bilik Fae. sekali bila durang balik, sunyi sangat-sangat. i miss my BFFs, Rifan, Amal and Lina. Fae curi-curi ambil gambar durang ^^

kami banyak lalui ups and downs in our friendship. sudah 6 tahun kami jadi BFFs. mudahan friendship kami kekal sampai bila-bila even bila kami sudah bergelar nenek. siapa pandai buat creative comic caption untuk gambar di atas? :p 

k papai!

16 comments:

  1. jangan sedih2 yer fae... surely there's time they'll come back and chill with you again...

    ReplyDelete
  2. pae x yh sedey la..nnt dorg mst dtg lg.. bff kn.. forever..

    ReplyDelete
  3. semoga Berkawan sehingga ke akhir hayat..

    Jom terjah sini Penggunaan Backlink Dengan Betul

    ReplyDelete
  4. lepas ni janji lah dengan diorang lagi dan get together skali lagi ^_^

    ReplyDelete
  5. tak pe inshaaAllah fae jumpa dorg lagi :)

    ReplyDelete
  6. Kita pun ramai BFF yang dah lama sgt kawan..tapi sekarang masing-masing but try very hard to meet even once a month..

    ReplyDelete
  7. nanti2 jumpakla tu kn fae..InsyaAllah..=D

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)