Followers

Monday, 12 August 2013

segmen blogwalking raya by DJH

Assalamu'alaikum readers :D
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!
  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

18 comments:

  1. dari segment yg sama http://yongatira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. SALAM.

    JAMIL JOIN SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    JOIN SINI YE

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama
    salam syawal

    http://littlenuur.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  4. haiii...suke nyeee theme blog awak....seriusslyyy...
    anyway dr sgmen yang sama,,,
    selamat hari raya..
    follow you =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi thanks hehe appreciate it.

      slmt hari raya juga.

      Delete
  5. salam syawal
    terima kasih sudi ziarah page saya :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    cik ani join segmen yang sama datang blogwalking disini..nice blog
    selamat hari raya..kalau sudi,jemputlah ke blog cik ani
    http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) thanks sudi singgah hehe.

      Delete
  7. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)