Followers

Thursday, 15 August 2013

passport dan buku bank hilang!

Assalamu'alaikum readers :D

sambil taip entri ne aku makan bubur kacang. sejuk dah tapi i have to finish it up. pheww it is not easy for me to post up to 4 entries per day. paling 'banyak' pun 1 entry per day. hehe. alright, in this 4th entry aku mau HUWAA *menangis stress* why? passport dan buku bank ku hilang D:

p/s: kalo sudi please klik link ne Cash4Visits.com ^^ terima kasih! duit raya Fae :p



i realize passport and buku bank ku hilang last few days.

sudah ku cari every possible place (at home) tempat ku taruh passport and buku bank tapi to no avail nda tejumpa.

but but but~

aku masih relax.

why?

coz aku rasa i left them di hostel.

aku balik campus Isnin ne so i will check terus.

mudahan ada.

yet aku nda mau terlalu yakin.

tawakkal saja.

memang kecuaian ku sendiri.

i should simpan dokumen penting camtu dalam bag where i put my wallet also.

ne nda.

tambah lagi aku pelupa like very very pelupa.

lagi menyukarkan keadaan.

aduhai -.-

hopefully passport and buku bank ku tetinggal di hostel, not hilang :/

hopefully, hopefully, hopefully -.-

k papai!

30 comments:

  1. Harap2 ianya ada., risau kalau mmg betul2 hilang..

    ReplyDelete
  2. dua benda yg pnting tu, hopefully ada!

    ReplyDelete
  3. Wah real nangis kalau hilang betul-betul ni Fae...harap-harap ada k..

    ReplyDelete
  4. sabar ye fae...semoga jumpa balik ^_^

    ReplyDelete
  5. wa.napa bolehh hilangggg ???????

    ReplyDelete
  6. hope ia berada di hostel..huhu
    cool je k fae
    salam lebaran

    jemput baca & komen entry yumida ni fae:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup ngam fae tetinggal dokumen tu di hostel hehe

      sorry lambat join yumida huhu

      Delete
  7. Semoga jumpa buku bank dan passport ya..kalau tidak nnt susah

    ReplyDelete
  8. harap2 ader.. melainkan tercicir kt mn2..klu letak elok in sya allah ader..

    ReplyDelete
  9. hopefully dapat jumpa balik.sabar ya.

    ReplyDelete
  10. Salam Aidilfitri Faezah... adoilah.. camner leh hilang... hope segera jumpa dgn document penting tu okey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri juga kak :) dah jumpa masa hari Isnin hari tu.

      Delete
  11. sian sis..kena buat report sis..

    ReplyDelete
  12. yer betul.. report polis je.. harap dapat dijumpai semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat report ke polis tu yg leceh tu hehe syukur dah jumpa

      Delete
  13. empat entri sehari? rajin dia menaip :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)