Followers

Thursday, 29 August 2013

blog hush hush #4

Assalamu'alaikum readers :D

*sigh* Fae macam chipsmore dah. jap ada jap nada dalam blog ne. final semester ne even though class hari Isnin until Rabu saja but assignments yang kena bagi are killing me +.+ ramai kawan-kawan bloggers yang komen previous entry Fae (check archive :p) suruh fae focus on study dulu. blog comes second. sayang dorang ketat-ketat ^^
to kawan-kawan baru dari segmen Kak Farah sorry sangat-sangat coz Fae balum lagi te-follow you back. Fae pasti akan follow balik but not soon. hari ne Fae balik rumah. this coming Monday baru fae balik semula ke hostel. 

rasa mau liat movie di cinema to release tension. haha. Fae mau liat Elysium, Cloudy 2 and KL Gengster 2. yang Cloudy 2 Ajimm sudah bagitau awal mau liat movie tu sama-sama nanti. can't wait for our movie date ^^



senyum tanpa kata apa-apa~ senyum!

last but not least, thanks to my kawan-kawan blogger yang sudi singgah blog Fae walaupun sunyi tanpa entri baru. huhu.

k papai!

7 comments:

  1. akak teringin nak tgk ceta The conjuring ^_6

    ReplyDelete
  2. Take care fae..get a good rest ya..and focus k..

    ReplyDelete
  3. lama dah menghilang. jenguk2 la ye :)

    ReplyDelete
  4. study lebih utama, blog ni sampingan ajekan.. apapun all the best yer dear !

    ReplyDelete
  5. all the best dik ..

    study 1st !

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya fae..senyum tak perlu kata apa2..=D

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)