Followers

Saturday, 24 August 2013

blog hush hush #3

Assalamu'alaikum readers :D

yuhuu! it has been days i did not update my blog *tiup spiderweb* been busy with campus life. the major one was tu nah siapkan Industry Description >.< seriously, doing assignment last minute memang huha huha jadinya +.+ hari ne aku mau puas-puas online.

for start aku blogwalking dulu. lepas tu baru aku merepek in some entries to come. just wait ^^ lepas tu baru aku balas comments. lepas tu aku follow back the blogs yang baru follow mine. lepas tu aku zzz. LOL. lepas tu lepas tu lepas tu. HAHA. 

btw siapa masih dalam raya mood? 

p/s: kalo sudi please klik link ne Cash4Visits.com ^^ terima kasih! duit raya Fae :p just  click. nothing more. 

k papai!

35 comments:

  1. hari ni akak ada nak g umah terbuka ^_^ still in raya moods.. harap2 ada ketupat dan rendang . Craving!_!

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada juga ye org buat open house hujung2 nak habis raya ne :) paling fae suka makan satay ayam campur ketupat ^^

      Delete
  2. arini plak nad busy pegi beraya hehe

    ReplyDelete
  3. xpe pljaran pnting tu..slmt bw fae

    ReplyDelete
  4. Hai Fae welcome back...and no worries k study should come first..then Blog come second..he..he.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak thanks ^^ blog and study should be on the same level :p

      Delete
  5. masih ada yg buat rumah terbukan kn lagi...masih dlm mood raya...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. open house invitation yg last fae terima will be on the sep 1st ^^ x sure lagi nak pegi ke x.

      Delete
  6. tobat siapkan last minute! JIMBA2 LA JAWABNYER....HEHE

    OMK stand for OH! Mak Kau! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insaf sekejap je :P esok2 buat lagi kerja last minute :p ohh OMK! :p

      Delete
  7. deno kalau busy pun tak update mana.. satu dua boleh la.. hehe

    ReplyDelete
  8. selamat kembali fae . lama tak ziarah blog syuk ea >?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo jangan majuk yea haha fae lawat blog syuk maybe not soon

      Delete
  9. hai....mood beraya ada laaa..mood raya dah xdo..hihih

    ReplyDelete
  10. Patut senyap je, tak pe ,fokus mana yg penting dulu kan,

    Nak gemuk fae kena mkn byk2 ye ;)

    ReplyDelete
  11. elok2 study naaa :) singgah blog saya
    www.biskutcicahkopi.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. all da best buat assignment tu ye..btw xterlambat lg nk ucap selamat hari raya :P

    ReplyDelete
  13. Not in the mood! InshaAllah, next week mood itu kembali semula.

    Nisa'

    ReplyDelete
  14. mood raya dah xde..tp mood mkn ader..spe buat open houe ly jemput fiza..hihi..

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya Aidilfitri :)
    cuti lama ye :) hihi.. study elok2 ye dik :)

    ReplyDelete
  16. biar spiderweb kat sini. asal ssignment mantap.

    ReplyDelete
  17. tq terus sudi singgah blog KA yer

    ReplyDelete
  18. salam lebaran fae
    meriahnya berhari raya..tringin mo pi tengok org brunei celebrate raya
    done klik angpau raya atas tu
    klo sudi jemput klik iklan nuffnang kat blog yumida :)

    ReplyDelete
  19. saya pun masih dalam raya mood..open house sana sini :)

    ReplyDelete
  20. Selamat Hr Raya Aidilfitri Fae.. masih raya mood lg ni.

    ReplyDelete
  21. Salam sister.. jemput join 2nd Giveaway by Hijab Valley =)

    http://hijab-valley.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-hijab-valley.html

    ReplyDelete
  22. hehehe...mood raya dah lamer xde...coz lepas raya adalah exam...huhuhu...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)