Followers

Friday, 16 August 2013

a new message in

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah selesai blogwalking. thanks to yang sudi singgah blog Fae and baca entri-entri Fae. thanks also to yang baru follow blog Fae. ehem sopan gitu pakai nama instead of 'aku' :p dalam entri ne and entri seterusnya i will use 'Fae' instead of aku. saja make minor change dalam blog Fae. okay, dalam entri ne Fae mau story pasal message. what message? siapa message?

p/s: kalo sudi please klik link ne Cash4Visits.com ^^ terima kasih! duit raya Fae :p just  click. nothing more. 



i got this message last week.

liat number-nya buleh agak dah it is not from Brunei.

i don't know how the person gets my number.

immediate matter?

rubbish!

i read the message and deleted it.

pronto!

it could be salah satu cara people mengenakan kita.

jangan mudah terpedaya particularly on matter yang require us to give our personal details.

k papai ;)

21 comments:

  1. memang banyak spam macam ni sekarang.hati2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. macam2 sudah cara diorang nak kenakan kita.

      Delete
  2. spam nie..klu reply maybe dye ly detect kt mn kite berada..th pun sbb ngk cite korea..hihi..

    ReplyDelete
  3. kna berhati2..skrg ni mcm yg berlaku..

    ReplyDelete
  4. Exactly Fae..kena hati-hati. Ramai orang jahat kat luar sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup yup. we can even trust the people closest to us.

      Delete
  5. jgn percaye...penah je dpt msg mcm ni act..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. yaa as long as we put extra cautious ngan benda camne, everything'll be fine

      Delete
  7. Emel rietta byk emel rubish mcm tu...ada yg siap kata, saya insan mulia yg tdk dkenali....good people dont declare them self good...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)