Followers

Thursday, 11 July 2013

where is my follower widget?

Assalamu'alaikum readers :D

huwaa follower widget ku gone +.+ where? where is it? huwaa D: please, can someone help me to get back the follower widget :( eyyy blogspot ne tah. kalo ya pun kan bikin problem, kasi lah warning awal. gaa >.<

even though the follower widget yang usual tu hilang ntah apa problemnya, my Google+ follower widget masih ada. Alhamdulillah. since aku active share new posts di Google+ so okay lah *shrug shoulder reluctantly*

but but but i still want the normal follower widget back >.< 

apart from mine, yours cemana? okay? ke the follower widget vanish jua like mine?

p/s: wonder how you can make some $$$ in blogging? jom try Cash4Visits.com ^^ aku dah register pun.

promo: a friend of mine just started a personal site cherryreflection.weebly.com please bookmark it if you find it interesting ;) and follow this blog katiekaname.blogspot.com too. let's support sesama bloggers. thanks!

k papai!

32 comments:

  1. macam mana boleh hilang ye ?...

    ReplyDelete
  2. saya punya follower widget ada..tp bila nak follow blogger lain tak boleh pulak...huwaaa!!

    ReplyDelete
  3. Ooo....td rietta tgk ada ja...bru saja follow nie....

    ReplyDelete
  4. Ade je tu.. Hehe.. Blogspot weng, puasa katanya.. Kekeke... =)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum nur....selamat pagi... dipagi ramadhan yg ke 3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam mama maszull :) selamat berpuasa ye.

      Delete
  6. nasib baik ada back up ya, fae..so dah happy sekarang ya..nway done click for your cash advert k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. phewww tu lah awal2 fae risaukalo blog fae je yang bermslh hehe. thankksss ^^

      Delete
  7. Assalamualaikum,,, nasib baik dapat balik,, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) yelah Alhamdulillah :)

      Delete
  8. dah ade kat sidebar tu..alhamdulillah..sure fae lega kan
    salam ramadhan fae

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ^^

      salam ramadhan yumida :)

      Delete
  9. Salam Ramadhan.Selamat berpuasa..blog pun macam puasa dua tiga hari ni, kejap boleh buka, kejap kata error..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan :) hehehe kenapa ea camtu.

      Delete
  10. Sobar.. sedih-2 sempat jugak promote cash visit kan. Haha..
    Salam perkenalan jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yelah... main psikologi ckit :p salam perkenalan ^^

      Delete
  11. kalau sempat jap lg pcl terjah kawan fae tu..assalamualaikum. selamat berpuasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terjah jangan x terjah.

      wa'alaikumussalam :)

      Delete
  12. Selamat berpuasa tuan blog..

    ReplyDelete
  13. kne back up siap2..kadang2 kite x th ape yg akan terjadi..slm ramadhan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. nasib baik ada Google+ widget.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)