Followers

Thursday, 11 July 2013

the feel, the feeling o.O

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah masalah follower widget settle dah :D huhu sometimes it is hard to get some ideas apa kan di-blog about. so brainstorm punya brainstorm aku then come up with 'the feel, the feeling' :D

what am i trying to tell exactly? alright. when you were at my current age, 21, or masih berumur 21 years old, what do you feel? is the teenage fling fling masih menebal dalam diri or were you like "oh, aku dewasa sudah!" 

there is a common saying that age 21 is umur kebebasan. please to all teenagers out there don't take the saying err 'wholeheartedly'? 

if you ask me how do i feel. i feel like aku masih at belasan age *bukan prasan remaja okay* i feel like umur is nothing. i feel like i am even more manja *sigh* sebab telebih manja i always make immature decision. i feel like my responsibilities makin bertambah in which aku nda ready kan pikul yet. i feel like i have wasted my teenage life so? it's time for a wake up call!

my current feeling right now is that i miss him so much. i guess ea belayar ke dreamland dah.

p/s: kalo you all baik hati tolong click link ne Cash4Visits.com ^^ and bagi link iklan you all too di comment box below ^^

k papai!

10 comments:

  1. Time tenageer paling syiok wooooo

    ReplyDelete
  2. Fae, umur 21 ni adalah peralihan usia drpd remaja ke alam dewasa. Masa inilah utk kita belajar utk kenal dunia dan. Belajar jadi seorang yg matang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kan kalo umur 30 plus tapi masih x matang, camne tu hehe.

      Delete
  3. Wah banyaknya I "feel"fae..jangan terlebih feeling dah ya..

    ReplyDelete
  4. hehe..owh.. sy still budak2 >_<...dan akan selalu mengatakan itu..
    tak mahu merasakan diri semakin meningkat dewasa..hehe..
    done clik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang macam fae lah fu hehehehe btw thankss :)

      Delete

thanks for leaving your comment here :)