Followers

Tuesday, 23 July 2013

shopping dan berbuka di Miri

Assalamu'alaikum readers :D

5 days left to semester 5 @ final semester. YEAH! alright, in this entry aku mau story sikit pasal my first experience berpuasa and terus berbuka di negeri urang. nda jauh mana pun. Miri saja. haha. Brunei dekat ngan Miri kan so yeah~ 

initially, my uncle planned kan bawa us shopping dalam negeri saja. then he called saudara or friend di Miri kali tanya about the exchange rate B$-RM. terus he changed plan to go shopping di Miri, instead :D sukanye ana :p memang aku suka shopping di Miri.

p/s: tolong klik Cash4Visits.com kalo sudi. thank you :) 

promo: a friend of mine just started a personal site cherryreflection.weebly.com please bookmark it if you find it interesting ;)



we berbuka di Sugarbun, Econsave.

i was not sure pukul berapa masuk waktu berbuka di Miri so i asked the cashier.

rupanya dekat saja ngan jam waktu berbuka di Brunei.

i ordered plate item W3.

Alhamdulillah licin pinggan :p

it was my first time went to Econsave.

k papai!

16 comments:

  1. kat brunei pun ada econsave ?? wah

    ReplyDelete
    Replies
    1. syuk baca betul2. fae tulis kat Miri, not in Brunei hehe. di Brunei xde econsave la. hihi.

      Delete
  2. So bila nak turun Kl fae..nway dah click for you untuk tabung raya k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau bila kak hehe kalo next year maybe dapat kot coz fae dah mula kerja. hehe. thanks kak :)

      Delete
  3. nanti turun KL, beritahu akak ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay kak ainim *kalo fae ingat juga* kekeke.

      Delete
  4. lapar sangatla tu smpai lincin pinggan..hee..=D

    ReplyDelete
  5. selamat berbuka fae..hari ni nak berbuka menua pae pulak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak hehe. yesterday fae berbuka di luar.

      Delete
  6. fae selalu ke shopping kat miri.. Negara dekat2 ja kan senang la nak pegi.. ^_^

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)