Followers

Sunday, 28 July 2013

SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA

Assalamu'alaikum readers :D

heho  aku join segmen lagi :p segmen ne tamat March next year. lama lagikan. so kalo busy, you bookmark dulu the penganjur's page. bila free, join lah. easy peazy lemon squeezy :D


click here kalo mau join ^^

jumlah followers is 449 :)

aku tag #syuk dan #mama3heroo :)

k papai!

62 comments:

  1. Hoho dasat segmen sampai tahun depan (;

    ReplyDelete
  2. Maaf tompang lalu
    ------------------
    Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu.

    ReplyDelete
  3. nak join jgk ni..tpi lmbat ckit..selamat bersegmen sayang..=D

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen and gud luck :)

    ReplyDelete
  5. good luck... semoga bertambah followers... keep blogging... :)

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan # 21
    tq taq akk ye fae

    ReplyDelete
  7. hai faezah..

    dari segmen yang sama..hehe

    http://www.syuhada1981.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama.
    Lawa blog! *jeles*

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  9. good luck fae..I've got something for you. Do check this article on my Blog.

    http://myblogsantai.blogspot.com/2013/07/hadiah-istimewa-untuk-pengomen-tegar.html

    ReplyDelete
  10. gud luck, selamat bersegmen, pastikan blog mama tersenarai dalam bloglist anda juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mama alaaa fae xde bloglist widget.

      Delete
  11. Salam perkenalan.Dari segmen yang sama.Cantik blog.Follow you.

    ReplyDelete
  12. Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe okay kalo ada banyak masa terluang :)

      Delete
  13. #482#
    dari segmen yg sama,
    salam perkenalan:)
    http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/07/http4.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)