Followers

Friday, 26 July 2013

restaurant review: Rock Garden Cafe & Restaurant

Assalamu'alaikum readers :D

today's blogwalking activity, nda banyak blogs/entries aku terjah. why? salah satu sebabnya my love hari jadi hari ne so i pay more attention to him lah. sorry, baby blog aku curang jap. LOL. happy 25th birthday, love! ^^ sorry buat Ajimm down this morning. masing-masing dah said sorry so selesai masalah :D can't wait to give him the presents this Sunday. hope he likes it. 

alright. in this entry, aku mau share my favorite restaurant. Rock Garden Cafe & Restaurant. located at Kuala Belait, Belait, Brunei. 2 tingkat tapi i never makan di tingkat bawah :p the interior design is modern contemporary and sesuai untuk casual meet-up sambil menikmati free wifi and lagu-lagu Indonesia :p pekerja-pekerja Rock Garden Cafe & Restaurant kebanyakannya warga Indonesia, anyway. 

the price is affordable. yesterday aku iftar with Alin di Rock Garden Cafe & Restaurant. aku ordered Asian Grilled Chicken Rice at the price of $5.50. it is delicious. Alhamdulillah. i just drank soya bean (so sad they don't have cocktail drink in the menu) and a glass of water. 


what i like about Rock Garden Cafe & Restaurant is lepas pilih menu, we just press the button (see picture above) to call the waitress to confirm our order. 

i prefer this way because i hate to see the waiter/waitress berdiri lama near your table sementara menunggu you pilih menu.


Alin and me :)

my good friend dari 6th form.

sorry ah aku nda berapa pandai make professional review :D

p/s: kalo sudi please klik link ne Cash4Visits.com ^^ terima kasih!

k papai!

8 comments:

  1. selamat hari lahir untuk kawan faezah..
    layan je lah lgu ..indon pun indon lah..hahaha..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks zahara ^^ fae x layan lagu indon sgt nowadays :D

      Delete
  2. Happy belated birthday to your loved one..anyway kalu di Malaysia kita suka pergi restaurant Secret Garden. Nanti datang Kl, Fae boleh boleh drop by..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks on behalf of him. hehe. ohh okay, kalo fae pegi KL kak raudzah bawa fae ke Secret Garden okay hehe.

      Delete
  3. okay, ayam tu nampak menarik. haha!
    btw happy belated birthday untuk sweetheart awak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah and sedap :D thanks on behalf of him :)

      Delete

thanks for leaving your comment here :)