Followers

Sunday, 14 July 2013

miss organized?

Assalamu'alaikum readers :D

sunny day. sleepyhead. counting hours to besungkai a.k.a berbuka puasa. blogwalking sudah. so aku mau update blog now. 

a very close cousin of mine, Insyirah, terbang ke Singapore tadi pagi pakai MAS. ea ke sana coz ada kursus for about a month under Honeywell. yesterday, i helped her susun barang-barangnya dalam luggage. 2 luggages to be exact. 

when it comes to arranging, aku a bit perfectionist :p for example kalo wet tissues aku susun ikut colour and brand. Dettol with Dettol, Watson with Watson. and kalau baju kerja and baju casual i won't mix them. kalo susun pen/pencil aku make sure the tip semua pointed in the same direction. kalo baju kurung aku lipat or hang ikut warna. kalo botol air aku susun ikut size.

same goes to cara melipat pakaian. kalo lipatan tu nda memuaskan hati aku, sanggup ku lipat lagi sekali. for things yang aku jarang pakai, i will simpan dalam-dalam. the one yang i always pakai i will simpan di luar wardrobe, something like that.



but there is one thing yang aku fail to organize. future. teehee.

p/s: kalo you all baik hati tolong click link ne Cash4Visits.com ^^ and bagi link iklan you all too di comment box below ^^

k papai!

20 comments:

  1. susah juga kalau semua nak perfect.. hihi

    ReplyDelete
  2. terlampau kemas ni. mesti nampak segak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. saki mata fae tgk stuff berselerak.

      Delete
  3. Boleh bayangkan wardrobe Fae..mesti kemas giler...

    ReplyDelete
  4. Bgus...mesti sentiasa kemas dan tersusun....

    ReplyDelete
  5. amboi sempat juga curi2 masa yer !

    ReplyDelete
  6. Ni mesti orang yang sangat cerewet! •_•

    ReplyDelete
    Replies
    1. x semua perkara fae cerewet dhia hehehe

      Delete
  7. hehehe... sis selalu atas meja solek.. susun ikut size and kategori, then kalau jemur baju.. mesti ikut kategori jugak.. seluar pjg ke seluar pendek, baju labuh tu baju singkat.. and so on... baru sedap mata memandang.. am i right?

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree kak hehehe tapi kalo datang penyakit malas fae, all the perfection tu lenyap cam tu je hehe.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)