Followers

Thursday, 18 July 2013

miss organized is back :D

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah puas blogwalking. siuk jua komen entri kawan-kawan blogger ^^ and ada jua lah aku tolong click iklan di blog durang :) thanks a lot to those yang sudi click link Cash4Visits.com ne. i truly appreciate it. 

Alhamdulillah even though masih sikit tabung Cash4Visits.com ku tapi i stick to kata pepatah sedikit-sedikit, lama-lama jadi bukit. yang penting is usaha and honesty.

alright. this entry ada kaitan ngan entry ne. this morning i helped my maid doing house chores bit which is mengemas. i love mengemas :D 



maybe to some of you susunan di atas is still fine.

btw ne gambar before i start susun okay.


maybe cara some of you menyusun canned food just main masuk saja as long as 'tersusun'.

but to a girl named Fae it is a NO :p

so what i did is i susun ikut 'kaum' :p

 dairy with dairy, baked bean with baked bean, cuttlefish with cuttlefish, lembu with lembu, baby clam with baby clam and so on.

a'hah not finish yet.

 any canned food yang nda lagi batah kan expired i put in front/on top.

yang lama lagi kan expired of course i put at the back/below the soon expired one.

i even susun ikut size :D

Alhamdulillah selesai.


this is the hasil after i finish susun mee, maggi segala :D

like the canned food, i also susun ikut urutan expired date.

p/s: kalo you all baik hati tolong click link ne Cash4Visits.com ^^ and bagi link iklan you all too di comment box below ^^

k papai!

6 comments:

  1. Replies
    1. hehe fae makan indomee je. maggi ayam maggi kari tu x lah.

      Delete
  2. banyak tul maggi mee tu dik.

    akak ni kalau canned food. sardin je la yang ada. lelain akak tak gemar sangat ber canned food.

    kalau mee maggie pun dalam satu bar je ada. tak de la banyak mcm ko ni dik. sempat ke nak habiskan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe bukan fae yang beli. orang rumah yang beli. kami memang suka stock up makanan. tapi x habis coz di rumah ne x ramai orang.

      kalo canned food bagi fae as a student yang tinggal di asrama, perlu kot hehe.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)