Followers

Thursday, 4 July 2013

huwaa!

Assalamu'alaikum readers :D

huwaa :/ i accidentally te-delete semua comments dari post ane up to post ane >.< eyyy kenapa lah jari ne gatal mengacau setting arah dashboard >.< ada comments yang aku nda sempat reply huhu sorry guys :/

and the reason why aku nda update blog for the last few days is pasal laptop adapter ku nazak dah >.< aku online ne pun pakai adapter uncle ku.

hmm technology ne sometimes menyusahkan. how i wish ada super mini laptop yang touchscreen plus murah. LOL. 

k papai!

6 comments:

  1. hehe..kalau lappy touchscreen pun ok fae..puas la sikit kita melihatnya..
    harganya dalam rm 2000 la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe the touchable it is the awesome :D alahai mahal la yaya :/

      Delete
  2. Ya ke...tapi ada cara kot coz normally kalau things yang kita delete ada kat recycle bin, for sure blogspot pun mesti ada cara dia..cuba fae google..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaa menggoogle yang fae malas ne :p xpe lah let it be je huhu.

      Delete
  3. f you find yg murah..jgn lupa gtau..me oso wan mah~ :P

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)