Followers

Monday, 8 July 2013

cerita pelembut kain?

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah kita bertemu lagi dalam entri ke-3 for today. teehee. alright, dalam entry tiring weekend ada kawan2 bloggers asked me pasal pelembut kain. teehee.

Doorgift..pelembut pakaian?first time dgr..huhu.cmna tu faezah?

nak resipi lasagna..hehe:D
ReplyDelete


wah the pictures are so yummy....kalau kita makan ni habislah my diet, all the sweet things..by the way selalu ke dia orang bagi doorgift pelembut kain fae?
ReplyDelete

p/s: wonder how you can make some $$$ in blogging? jom try Cash4Visits.com ^^ aku dah register pun.


tadaa i present to you Fineline :p

yesterday aku attended majlis kahwin and door gift-nya is pelembut kain.

honestly, first time tau aku dapat pelembut kain as a door-gift.

wangi semerbak seluruh kem ngan bau pelembut kain Fineline (okay, part ne jangan percaya :p)

i am not sure if ramai lagi pengantin2 di Brunei ne yang give away pelembut kain as a door gift.

it is something new here :)

for me, idea pelembut kain is good.

7 people in your family, 7 packets of pelembut kain you dapat.

cukup stock for 1 1/2 months, i guess :p

kalau ku get married nanti, aku mau something unique as a door gift untuk guests ku.

such as?

secret :D

k papai!

20 comments:

  1. first time dgr org bg doorgift.hehe

    ReplyDelete
  2. Hoho..tula first time dgr tu..haha..leh la bgdoorgift cnggini jgk nnti..tp sya bagi siap dengan sabun serbuk sekali faezah..hehe :D..kain bju..bersih dan wangi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha try lah nanti kak :p sure guests suka coz baju diorang bersih and wangi.

      Delete
  3. ' awu a...baru tue bagi softener...ahaha curious eyh apa fae kn bagi nanty...bah klau kawin atu pangil2 sja ... ' :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eatahkan til. hehe. acelerr mana buleh bagitau hehe.

      Delete
  4. bagusla lain dri yg lain..idea yg bgus ni,,hee

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hahaha i would say it creative hehe :D

      Delete
  6. Salam Ukhwah.. akak datang jejaalan kat sini. dari Segmen Deqla jugak (^_~)


    Salam Ramadhan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) thanks sudi follow ^^

      Delete
  7. selamat berpuasa juga ye , moga amalan2 kita kan diterima oleh Allah swt

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa too and thanks sudi follow fae ^^

      Delete
  8. 1 st time dgr.. mmg akan igt smpai bile2...

    ReplyDelete
  9. Dia nak baju tetamu-tetamunya berbau harum. Sungguh prihatin. Hehe...

    ReplyDelete
  10. Oooo..macam tu coz tak pernah dengar and kat Malaysia rasanya belum ada orang buat lagi.nway idea yang baik sebenarnya..kalau di jadikan amalan pun ok kan fae..boleh save banyak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe plus lain dari yang lain. kak raudzah buleh suggest kat family member yang belum kahwin to give pelembut kain as a door gift heheh.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)