Followers

Friday, 26 July 2013

cerita pasal baju KFC

Assalamu'alaikum readers :D

if you are my blog's regular visitor/reader, gerenti you know aku pernah kerja di KFC. ne pun aku masih under KFC tapi i ambil cuti panjang. mau focus on my study. final semester, dude. anyone yang berbuka di KFC hari ne, hope you enjoyed your meal. finger licking good eh?

alright, in this entry aku mau share gambar-gambar baju KFC. the actual shirt colour is blue. tapi on certain occasion, KFC will buat new baju. usually warna merah lah. 


this baju KFC dibagi masa tahun lepas when we were celebrating the 20th anniversary (for KFC Brunei).

we wore this for a few months.


this baju KFC i pakai masa KFC tengh sibuk promote Spicy Korean Krunch set.

so spicy yet sweet!

i just like the crunchy part.

p/s: kalo sudi please klik link ne Cash4Visits.com ^^ terima kasih!

k papai!

34 comments:

  1. mesti blh mkn KFC free kn..hehe

    ReplyDelete
  2. wah2 fae..best keje kfc?
    bam bam la dia ni..hehe..
    done klik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. half best half x best hahaha :p

      thanks yaya :*

      Delete
  3. tak best bila dia sapu atas je..bawah tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe syuk suka makan the korean crunch ye?

      Delete
  4. adoi tiba2 rasa lapaq bila baca entry nii.. ^_^

    ReplyDelete
  5. nak kfc free hee =3.. dh klik link

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa fae cuti kerja masa ne. x dapat lah nak bagi KFC free :p

      Delete
  6. lama dah ..tak terjamah kfc sejak puasa ni..hee..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ada freetime pegi makan di KFC la :D

      Delete
  7. kenangan kan...dh click..hee

    ReplyDelete
  8. Kita suka dengan baju KFC yang promote Korean Spicy tu fae..tapi ngak suka sama itu Korean Spicy flavor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae nak buang the baju haha. x suka simpan lama baju yg x kan fae pakai lagi.

      Delete
  9. seronok lah keje KFC. hari2 dapat bawak balik ayam. hihi!
    baju yg sebelah hitam, sebelah merah tu lagi cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae jarang tapau ayam KFC. jemu. hahaha.

      Delete
  10. baju yg hitam merah tu cantik
    done klik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa ramai suka baju tu hehe. thanks cik amal ^^

      Delete
  11. Replies
    1. okay :D fae x berapa actually fast food restaurant ne.

      Delete
  12. fiza dulu pernah gak kje fast food nie..tp mcd..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye ke? baguslah tu ada pengalaman haha.

      Delete
  13. best kan kerja di fast food nie .. ari2 dpt makan free .. tshirt nie free juga kan dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. true true true :D tapi fae jemu :p yup free ^^

      Delete

thanks for leaving your comment here :)