Followers

Thursday, 4 July 2013

blogging is love

Assalamu'alaikum readers :D

weehee :D in this entry aku mau cakap pasal kisah blogging ku :D kalo rasa entry ne cam panjang and memboringkan you are most welcome to click the X button on the menu tab :D

i officially started blogging in Jan, 2nd 2012. at first, i didn't promote my blog sangat and after months of blogging i decided to be more proactive i mean like start bergaul ngan blogger lain di alam maya, join segmen, promote blog link di Facebook and Google+, and update banyak entry per day. 

Alhamdulillah ada jua hasilnya walaupun kinda susah kumpul followers. to me jumlah followers nda penting. yang penting is how to tarik readers to go to your blog continuously ^^ lebih lucky kalo your reader tolong promote-kan your blog. 

my blog is not a niche type. i am more comfortable writing about random stuff which i mostly talk about my personal life story.

honestly, i find it is hard to maintain your blog stats kalo lama nda be-update. simply say, i gotta put extra effort in order to kumpul pembaca setia of my blog.  

antara sumber inspiration ku dalam dunia blogging are Fatin LiyanaLyssaYuyuBen AshaariMaria ElenaIrine NadiaKak FarahHanis Zalikha :D 

last but not least, thanks for visiting my blog :) *flying kiss all the from Brunei* :D

p/s: wonder how you can make some $$$ in blogging? jom try Cash4Visits.com ^^

k papai!

10 comments:

  1. Salam hai dik, 1st time jenguk sini. meriah dengan blink2 bintang hiii. btw subuk2 tu apaya, bahasa orang brunei ye? salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) thanks sis for dropping by here. yup bahasa brunei like peek, sneak hehe.

      Delete
  2. ehem3 , haniz zulaikha tu blogger yang suka shopping kat tempat2 terkenal kan ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'hah kot hahaha yang fae tau dia pelakon hehe

      Delete
  3. huhu..berblog ni sgt lah awesome sbb kita dpt release ur tension right dear ?

    ReplyDelete
  4. berblog ni best kan, boleh tambah kenalan, tambah pengetahuan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe memang best :) it is like an online diary.

      Delete
  5. salam hi dik... happy berblog. all will be fine..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)