Followers

Sunday, 28 July 2013

SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA

Assalamu'alaikum readers :D

heho  aku join segmen lagi :p segmen ne tamat March next year. lama lagikan. so kalo busy, you bookmark dulu the penganjur's page. bila free, join lah. easy peazy lemon squeezy :D


click here kalo mau join ^^

jumlah followers is 449 :)

aku tag #syuk dan #mama3heroo :)

k papai!

SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN JULAI-OKTOBER

Assalamu'alaikum readers :D

hmm aktiviti blogwalking hari ne nda berapa productive. cuaca mendung dari pagi tadi. membangkitkan mood malas :p yet i still need to update my blog. untuk entry pertama for today aku post pasal segmen kawan blogger kita ne. jom meriahkan segmen n ramai-ramai :)


click here kalo mau join ^^

k papai!

Friday, 26 July 2013

cerita pasal baju KFC

Assalamu'alaikum readers :D

if you are my blog's regular visitor/reader, gerenti you know aku pernah kerja di KFC. ne pun aku masih under KFC tapi i ambil cuti panjang. mau focus on my study. final semester, dude. anyone yang berbuka di KFC hari ne, hope you enjoyed your meal. finger licking good eh?

alright, in this entry aku mau share gambar-gambar baju KFC. the actual shirt colour is blue. tapi on certain occasion, KFC will buat new baju. usually warna merah lah. 

restaurant review: Rock Garden Cafe & Restaurant

Assalamu'alaikum readers :D

today's blogwalking activity, nda banyak blogs/entries aku terjah. why? salah satu sebabnya my love hari jadi hari ne so i pay more attention to him lah. sorry, baby blog aku curang jap. LOL. happy 25th birthday, love! ^^ sorry buat Ajimm down this morning. masing-masing dah said sorry so selesai masalah :D can't wait to give him the presents this Sunday. hope he likes it. 

Thursday, 25 July 2013

let's paraglide! jadi bird sama-sama :D

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah i am done with blogwalking. a big thanks to you and you and you yang sudi visit my blog and read whatever nonsense i typed here :p shall i introduce myself to new visitors of my blog? i am Bruneian, aged 21 and mula blogging since January 2012. one of my interests is ikut extreme outdoor activity. hiking, outdoor camping, kayaking, flying fox, abseiling, rock climbing. semua tu Alhamdulillah aku pernah cuba. 

Wednesday, 24 July 2013

skimboarding? let's bank off the wave!

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah blogs invasion scheme is successfully done. LOL. i am referring to blogwalking actually. i am happy to see yesterday's pageview statistic of my blog is really promising. if you know your blogging strategy, somehow, you can then develop your blog strength already. 

alright. in this entry i wanna blog about skimboarding. i know about skimboarding from a friend of mine, si Afiq. skimboarding may not be in my wishlist.  but if given an opportunity to try skimboarding, why not? 

Tuesday, 23 July 2013

blog hush hush #1

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah puas blogwalking. thanks to kamu kamu yang baik hati klik link ne Cash4Visits.com :) untuk tabung raya bah :p dari pagi tadi aku duduk mencangak depan laptop ngadap blog. lebih lama blogwalking lah. demi untuk dapatkan stable reader base (i took the phrase from 'customer base') aku mesti active interact with other bloggers, tolong klik klik iklan di blog durang, komen blog entry durang yang awesome :D

shopping dan berbuka di Miri

Assalamu'alaikum readers :D

5 days left to semester 5 @ final semester. YEAH! alright, in this entry aku mau story sikit pasal my first experience berpuasa and terus berbuka di negeri urang. nda jauh mana pun. Miri saja. haha. Brunei dekat ngan Miri kan so yeah~ 

initially, my uncle planned kan bawa us shopping dalam negeri saja. then he called saudara or friend di Miri kali tanya about the exchange rate B$-RM. terus he changed plan to go shopping di Miri, instead :D sukanye ana :p memang aku suka shopping di Miri.

film review: The Croods

Assalamu'alaikum readers :D

hey! in this entry ku mau review film The Croods. i watched The Croods last three days with my love. it was the 7th time he watched The Croods. i was like "best ke The Croods sampai Ajimm liat balik-balik?" so bila Ajimm pasang The Croods arah laptopnya, aku pun concentrate meliat. 

p/s: tolong klik Cash4Visits.com kalo sudi. thank you :) 

Friday, 19 July 2013

scuba diving, a must for me!

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah kita ditemukan lagi diwaktu Isya'. what~ haha. okay, anyone like extreme outdoor activities here? me! *raise up hand and whoops i can see your hairy armpit* :p 

one of the things that i wanna do before i become someone's Mrs is to try out scuba diving. i wanna get married before i turn 30. 



photo credit: hottravelturkey

last month aku ada contact kawan lama ku, Farhah. she has a scuba diving licence so i asked her some questions lah. below is our Whatsapp conversation. aku edit sikit saja to make the language understandable :p

pasal kentut

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah we meet again, Friday! :D penghulu segala hari. if in english, what do you say? a chief of all days? :p 

okay dalam entry ne i wanna talk about kentut, fart whatsoever you call it. there is one question keep circling inside my brain-hive (i took the word from beehive :p) ever since Ramadhan is coming.

Thursday, 18 July 2013

Segmen Nak Header & Menu Tab Free!

Assalamu'alaikum readers :D

weehaa fae join segmen best ne ^^ mudahan fae one of the lucky winners ^^ segmen ne membolehkan kita to request from Aimi to make for us either blog header or menu tab (you pilih). 

miss organized is back :D

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah puas blogwalking. siuk jua komen entri kawan-kawan blogger ^^ and ada jua lah aku tolong click iklan di blog durang :) thanks a lot to those yang sudi click link Cash4Visits.com ne. i truly appreciate it. 

Wednesday, 17 July 2013

potong kuku menurut Islam

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah selesai blogwalking. have you cut your nails? kalo belum cut-lah :) hari yang paling digalakkan to cut nails is Friday. erk *kruk kruk* bunyi tummy. puasa Fae puasaaa :D


p/s: kalo you all baik hati tolong click link ne Cash4Visits.com ^^ and bagi link iklan you all too di comment box below ^^

Tuesday, 16 July 2013

choose Glade over other brands?

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah selesai blogwalking. yeah 12 days left before new semester starts! i miss campus life already.

okay. i this entry i wanna talk about Glade. Glade ne is a brand under SC Johnson. the family company started its operation way back in 1886. lama tu. Glade line of products include candles, spray for soft surfaces and fabrics, fresh fragrance for room, scented oils and gels.

Sunday, 14 July 2013

miss organized?

Assalamu'alaikum readers :D

sunny day. sleepyhead. counting hours to besungkai a.k.a berbuka puasa. blogwalking sudah. so aku mau update blog now. 

Saturday, 13 July 2013

Friday, 12 July 2013

belated and advance surprise ^^

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah selesai blogwalking. alright. without buang masa mari masuk ke main content. LOL. 

Thursday, 11 July 2013

the feel, the feeling o.O

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah masalah follower widget settle dah :D huhu sometimes it is hard to get some ideas apa kan di-blog about. so brainstorm punya brainstorm aku then come up with 'the feel, the feeling' :D

where is my follower widget?

Assalamu'alaikum readers :D

huwaa follower widget ku gone +.+ where? where is it? huwaa D: please, can someone help me to get back the follower widget :( eyyy blogspot ne tah. kalo ya pun kan bikin problem, kasi lah warning awal. gaa >.<

Wednesday, 10 July 2013

at this point of time i want to what?

Assalamu'alaikum readers :D

how was your first day fasting? mine? banyak dugaan. haha! ofcos dugaannya is food, food and food. for iftar tadi we bought $10 satay ayam, $5 tongkeng and $4 ABC. and maid pun ada masak also. Alhamdulillah.

Tuesday, 9 July 2013

hey there, Ramadhan talk :)

Assalamu'alaikum readers :D

yeahaa all Muslim in Brunei will start fasting tomorrow. hello Ramadhan ^^ we meet again this year, Ramadhan. hmm frankly speaking aku rasa Ramadhan and Eid Ul Fitr this year a bit 'kurang' :( hmm dah dah don't wanna be sad :')

Monday, 8 July 2013

SEGMEN : BLOGLIST BESDAY GURL

Assalamu'alaikum readers :D

hey aku join segmen lagi :) maie support segmen ayu :) 

p/s: wonder how you can make some $$$ in blogging? jom try Cash4Visits.com ^^ aku dah register pun.


happy advance birthday to Ayu ^^

k papai!

cerita pelembut kain?

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah kita bertemu lagi dalam entri ke-3 for today. teehee. alright, dalam entry tiring weekend ada kawan2 bloggers asked me pasal pelembut kain. teehee.

curi2 take picture :p

Assalamu'alaikum readers :D

hmm gloomy day outside. but mendung doesn't mean it's gonna rain, right? 

okay! the last time i went to EasyWay in Tutong i bought a chocolate shake. while the cashier made one for me, i took the opportunity to tengok2 what is inside the small shop. 

tiring weekend o.O

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah today ku dibagi peluang to bernafas again di bumi Allah ne :) i hope hari ne productive sikit. teehee. 

Saturday, 6 July 2013

segmen tambah follower by nina shukri

Assalamu'alaikum readers :D

hey how is your day so far? mine? Alhamdulillah. quite productive teehee. alright. maie meriahkan segmen by nina shukri ne ^^


jumlah follower: 414

p/s: salam kenal from Brunei ^^

k papai!

Friday, 5 July 2013

it is green and my fav color but?

Assalamu'alaikum readers :D

weehaa puas blogwalking hari ne. so it is time untuk aku update blog :D kalo rajin aku join segmen2 yang ku dah bookmark tadi. hehe.

Thursday, 4 July 2013

Segmen Jom Tambah Kenalan By MBS

Assalamu'alaikum readers :D


click here kalo mau join ^^

current followers: 409

target followers: 500

k papai!

blogging is love

Assalamu'alaikum readers :D

weehee :D in this entry aku mau cakap pasal kisah blogging ku :D kalo rasa entry ne cam panjang and memboringkan you are most welcome to click the X button on the menu tab :D

strawberry pavlova love

Assalamu'alaikum readers :D

last Monday i ordered strawberry pavlova cupcakes from a friend of mine. $4 for 12 pieces. small size. thanks Grah :*

ustazah nda menjadi says ...

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah i got the chance to buka my blog today pakai laptop *menangis happy* dah berapa hari i didn't update my blog coz (as usual) laptop problem. pageview pun menurun. have to start from scratch again. 

huwaa!

Assalamu'alaikum readers :D

huwaa :/ i accidentally te-delete semua comments dari post ane up to post ane >.< eyyy kenapa lah jari ne gatal mengacau setting arah dashboard >.< ada comments yang aku nda sempat reply huhu sorry guys :/