Followers

Tuesday, 4 June 2013

sweet and spicy ;)

Assalamu'alaikum readers :D

yuhuu done blogwalking :) alright. have you try KFC korean crunch? 



source facebook

if tanya aku of course lah ku dah try :p

kan i work part time at KFC Brunei :)

hari2 makan ayam KFC.

muka pun macam chicky dah :p

the korean crunch flavor is sweet and very spicy.

sakit jantung pasal so spicy.

LOL.

k papai!

18 comments:

  1. fae nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..blanje anis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. anissssssssssssssssss miss you >.< boleh2 tapi pakai duit anis hahahaha

      Delete
  2. klu dpt korean crunch ni mesti asingkan dgn kulit dlu..sbb lyeen x thn pedas..ahahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae pun x tahan pedas tapi still fae makan haha coz sedap maa ^^

      Delete
  3. fuh.. yg ni mmg pedeasss.. nangis klu mkn byk.. hu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet and spicy :D fae sampai terpaksa isi ais sampai full one glass coz x tahan pedas :l

      Delete
  4. welcome back fae..ooo kerja kat kfc ya..sure hari-hari makan kfc ni..nway korean punya version ni too sweet lah fae..suka the spicy version original..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis raudzah :) ofcos ler coz dah free meal kitorang kekeke...

      yea ramai customers fae pun looking for the original spicy...

      Delete
  5. akk xnak yang ni..yang yng spicy biasa je..rindu nak makan kfc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sedapp kak :p maie lah ke brunei lawat fae kat KFC hahaha :p

      Delete
  6. Replies
    1. hehe fae agree tapi the korean pun sedap too

      Delete
  7. fae.. lebih baik bagi.. cepat! hehhee
    spicy yang dulu lagi best r..

    ReplyDelete
    Replies
    1. no no no hahaha

      after the korean promotion tu habis then baru back to original spicy hehehe

      Delete
  8. ' ahaha waaa...syok eyh faie..antar kerumah please ahaha ndadeh...nyman nye~ ' :p

    ReplyDelete
  9. haah...pedas dan manis. tapi prefer hot n spicy juga sebab tu lagi sedap..tapi kalau original korean fried chicken memang pedas sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nasib baik la temporary je this korean thingy... coz ramai prefer the original spicy hehe...

      Delete

thanks for leaving your comment here :)