Followers

Sunday, 16 June 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Assalamu'alaikum readers :D


Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

46 comments:

  1. attention please http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/06/attention-please-followers-blog-ni-sila.html

    ReplyDelete
  2. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dan menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  4. datang terjah sini pula ^_^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html?showComment=1371362918048#c3835782695849709413

    ReplyDelete
  5. salam..singgah sini dari segmen puan bubly..
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
    jom jengah blog saya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe hi tadi fae bw ke blog rohaida ^^

      Delete
  6. Dah join juga. Selamat bersegmen dik

    ReplyDelete
  7. salam, kenit blogjogging sini dari segmen yg sama. Done follow (^^,)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  8. Good luck fae..semoga bertambah followernya ya..and enjoy blogwalking k

    ReplyDelete
  9. singgah + follow sini dari segmen yg sma :)

    http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi thankssss :D otw singgah blog awak.

      Delete
  10. http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    Selamat bersegmen adik

    ReplyDelete
  11. good luck..blogwalking dari segmen yg sama...follow...jemput datang blog ai ye leh tgk kereta hello kitty comel..hehehe (teriklan lak!)

    ReplyDelete
  12. salam...fieza dtg lawat blog comey ni..dri segmen yg same..done follow..peace (^_^*)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html#comment-form

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum & hai Faezah Abdullah ! Syiera datang dan follow melaksana amanah segmen ;)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    moge seyhat selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam syiera ^^ dah follow you back :)

      Delete
  14. singgah dari segmen yang sama!:D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  15. singgah jgk sini...

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  16. Blogwalking sini dari segmen yang sama :)
    Gud Luck !!!
    macam berada di angkasa bila masuk blog ni hehe

    Cara check handphone kita original atau tidak
    Free Header
    50 Fakta Menarik Mengenai Kulit Kita

    ReplyDelete
  17. dari segmen bubblynotes.com

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  18. Salam knal..bw sini..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)