Followers

Monday, 3 June 2013

i am back!

Assalamu'alaikum readers :D

hey!! it has been weeks i didn't update my blog. even hutang blogwalking pun masih banyak... anyway i already finish singgah to some blogs. and dah komen also :)

oh well, being away for quite long time of course banyak stories aku mau share. tapiii it depends on my rajin-ness hehe.

for now, some of the updates pasal aku are:

-dah 2 weeks i work di KFC
-sem break tinggal less than 2 months
-got new battery to replace the overcharged battery of my N8 lol
-soon last sem punya exam result will be out 
-i miss blogging!

p/s: sorry coz i haven't reply semua komen. will do it when i am TOTALLY free :)

bye!

10 comments:

  1. fuyoo.. kerja kat kfc.. mesti best :)
    btw.. selamat kembali~

    jom join segmen saya ^^
    http://princessdiaryme.blogspot.com/2013/06/first-segmen-by-princess-indahnya-kata.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ada best ada x best

      thanks :D

      oh masih on ke segmen awak?

      Delete
  2. waa.. koje KFC.. hari2 mkn ayam la yea? heee..

    ReplyDelete
  3. waaa..sangat bz la tu ye..hik3..

    sedapnya kfc..hantar sini skit.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea kinda busy hehe kalo free pun fae banyak rehat je...

      boleh2 *hantar dalam mimpi fae* haha

      Delete

thanks for leaving your comment here :)