Followers

Wednesday, 12 June 2013

he manjakan me with chocolates ^^

Assalamu'alaikum readers :D

17th of June will mark the 1st monthsary ku sama si dia. woseh. HAHA. well i am not gonna bragging here about my love story. takut ada yang muntah hijau :p but one thing for sure, he manjakan me with chocolates especially Cabdury blackforest ^^ my number one favorite chocolate :D


first time we met, he gave me four big size of Cadbury chocolates <3 

promo: a friend of mine just started a personal site cherryreflection.weebly.com please bookmark it if you find it interesting ;) and follow this blog katiekaname.blogspot.com too. let's support sesama bloggers. thanks!


on another date, he bought me this.

thanks <3

k papai!

26 comments:

  1. kalau ai beli kena sorok dari anak2 sebab nanti maknya sendiri tak dapat rasa.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha cian ai. fae also, kalo bawa ke tempat kerja konpom kena serbu ngan kawan2 hehehe.

      Delete
  2. wah... tengah bahagia adik akak ni rupanya...good...happy for you sis...but jangan lupa study k? *_^

    ReplyDelete
  3. amboiii..bahagianya dia sambil makan coklat banyak2..hehe

    ReplyDelete
  4. ok! rasa nk makan cokelat, tapi dalam laci office xde stok.. wargh!!! stress.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke bila dah payday belilah stok cokelat banyak2 :p pastu give me some :p

      Delete
  5. lama tak coklat cadburry..hmm, bak sini satu..:P

    ReplyDelete
  6. Wah coklat kasih ni..nway sekarang ni ada promo cadburry besar-beasaran, so akak pun tanpa rasa bersalah telah menghabiskan 3 packs in three days..huh..banyak calory tu..sekarang ni dah risau..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae x peduli about the calorie haha fae nak gemukkan badan :p

      Delete
  7. wahhh! FD suka tau kalau partner kita tu bagi chocolate. pada FD, si dia sweet macam chocolate :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe true true true :p dia dah bagi fae ambil je :p

      Delete
  8. wowww.. sedap jugak sekali sekala makan coklat.. tp teman x addict sgt dgn coklat.. sekala sekala bole lea.. manisss.. heeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe fae hantu chocolate.. x dapat avoid temptation hahaha ^^

      Delete
  9. wahhh... sadang2 jua bemanja2 atu... bagi2 tah dikit arah ku... pebret tu mun coklit2 ani :)

    my blog: http://nedzblinkblink.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha andang manja jua bah :p dalam tummy ku dah nyanta :p

      btw hi urang brunei :D

      Delete
  10. rasa blackforest mmg sedap tapi lecehnya ada mcm jeli lekat2 kat gg tuh yang leceh..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul tapi still my fav chocolate hehehe

      Delete
  11. oh cadbury..
    fevet yaya jugak fae..
    sama la kita ^_^

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)