Followers

Friday, 3 May 2013

underweight? tak kisah pun~

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah dah lunch. i will start my revision pukul 1:45 p.m. right now ku mau blogging puas2 dulu hehe. 

i check my weight tadi...


erm i am underweight.

i do eat a lot.

and exercise less.

but don't know why my body payah menjadi.

i guess metabolism ku tinggi.

banyak eat banyak membuang la.

haha.

people always say aku akan jadi gemuk bila ku give birth when ku sudah marry nanti.

maybe...

k papai!

18 comments:

  1. Hehehe akak lg Berat 55kg

    ReplyDelete
  2. skrg ni kan dah ade mesin timbang yg bleh cek berat&tinggi yg ideal utk bdn..try la..nanti bleh tau,berat sesuai tak dgn ketinggian..

    ReplyDelete
  3. bestnyer badan tak naik2 ..kalau kathy banyak naik dari turunnya..hehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaa underweight sangat la. x best :(

      Delete
  4. lepas kawen nt biasanya , berat awak akan menaik.., u punya berat sekarang ni boleh kali dua baru sama dgn pcl..haha. no worry masanya akan tiba... :) insyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'hah tu la.. kawan2 pun ramai cakap camtu hehe..

      Delete
  5. orang kata lepas kahwin nanti berat badan akan naik..hehe~

    ReplyDelete
  6. wah slimnya fae..but it should be ok to be underweight rather than overweight...

    ReplyDelete
  7. ok bah tu yang penting masih sihat dan cergas ::) aku pun underweight sehingga digelar mayat hidup dan bangau tapi bila meningkat tua automatik n=jugak berat dan badan naik

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)