Followers

Sunday, 7 April 2013

bila hiburan jadi main priority...

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah baru habis dinner. Alhamdulillah the Human Resources Management tutorial assignment yang for my part is done. thanks to my group members coz tolong compile-kan semua answer. i am extremely exhausted from today's activity yet i really enjoyed it :) what activity? i will blog about it in next entry. 

tadi ku check Facebook. scroll punya scroll and then i saw a post via Brunei Fm pasal aaa lu baca lah sendiri yang i copy&paste di bawah ne. 

note: even though the post was typed by a Bruneian, i think it is understandable untuk my Malaysian readers :) majority of my blog readers dari Malaysia. nda paham tanya ye ^^ 

IH

tindakan pehak berwajip kerna membtalkan event Brunei Music Shout yg d adakan di Airport Mall amat mendukacitakan.

atas alasan tidak boleh membuat sbrg pesembhan dikhalayak ramai, di mall2 atau yg seumpamanya.

sedangkan event tsbut sudah berlangsung slama 4hari, knapa disaat akhir pehak yg berwajib memberikan arahan agar ianya dihentikan?

pemuhunan dan kebenaran dr polis sudahpun dibuat sbelum nya.

antah apanak jadi dgn kitani ni ~~~


hmm bila hiburan jadi main priority... marah bila the music event disuruh stop while it is still berlangsung and then komplen di Facebook.

p/s: pikir-pikir kan lah sendiri :)

k papai!

2 comments:

  1. event dah berlangsung 4 hari tetiba batal.. sapa tak marah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi komplen kat Facebook without revealing siapa identiti dia cara tu x professional hehe. kalo nak luahkan rasa x puas hati meet the pihak berwajib face to face kan hehe.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)