Followers

Saturday, 13 April 2013

1st time sleep di hospital

Assalamu'alaikum readers :D

huwaa me ngantuk much >.< me want bed >.< me got headache. p/s: broken english terlampau :p 

alright. straight to the point. last night i slept at hospital for the first time while jadi 'security' for my aunt yang sudah 5 days kena admitted. haha sakai bagai aku ah. tu pun mau canang di blog :p me with my cousin.

ehh tipu kan aku. the first time was when aku berumur 1 day old :p alright. lame much.

my aunt bertahan di hospital swasta. Jerudong Park Medical Centre. quite satisfied la ngan services di sana :) the place itself nampak exclusive. ada swimming pool. ada jacuzzi. ada kandang kuda yang entah berapa hectare. 

satu saja yang kurenggg... the parking space is very limited >.< have to pakai shuttle bus. honestly, aku mabuk bus :/


inside shuttle bus.

almost Maghrib time.

the green building is the horse barns.



nice.

dekat man-made island lagi :)



since JPMC is a premium private hospital, konpom bayaran to use such facility like above pun ulalala *cekik leher*


lama sudah aku nda pakai beg tangan ne.

so what?

LOL.

k papai!

4 comments:

  1. kesian awk kannnn... huhu

    jemput sekali ambil bahagian dalam GA pertama sy ^_^

    http://www.khairilmazri.com/2013/04/1st-anniversary-domain.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu cian kan...

      aaa thanks for inviting me to join. but i believe ne utk M'sian je kan. i am a Bruneian in case you don't know ^^

      Delete
  2. owh, adik ni bruneaian ya..kongsi something special about brunei, i want 2 read it..:), seriously

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yup :) err maybe next time sis :p niat nak share tu ada tp not soon hehe. btw thanks for dropping by.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)