Followers

Sunday, 24 March 2013

what to do with this collection?

Assalamu'alaikum readers :D

i am done with tidying up my stuff inside my wardrobe. and i found this collection of mine, CHOCOLATES ^^ packaging-nya saja. the content sudah selamat masuk dalam my tummy ^^ i am thinking to re-stock my chocolate supplies. unfortunately, $$$ nda mengizinkan :(



Toffifee, Maltesers, Kit Kat, Kinder Bueno Country, TeeVee, Chocolatos, Cadbury bla bla bla :p

i don't know what to do with this collection.

hehe.


taadaa!!

can you count how many chocolates wrappers in the picture above?

if you notice, i am a loyal consumer of CADBURY chocolates :)

my most favorite is BLACK FOREST :)

however, for the past few weeks aku eat less chocolates dah.

i am still #1 chocolate lover, though :p

but i wanna save my money that's why aku terpaksa hold my desire daripada membali chocolates :(


i don't wanna buy new kain untuk raya for this year as i have some kain yang balum beputung.

the pink one i initially bought untuk buat long dress :)

i seldom wear pink, though.

hehe.

k papai :)

8 comments:

  1. sa pun suka makan cadbury black forest~! >.< hehe
    bagii idea laa kan.. kalau bungkus coklat tuu buat origami bunga ros mybe cantik., ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh kita sama ^^ sy x tahu camne buat origami huhu. kalo i create something creative from the choc wrappers pun blh gak ^^

      Delete
  2. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ terima kasih datang ke blog saya

    ReplyDelete
  3. wow! banyak nya. teruskan mengumpul lagi . mna tau dpat masuk dalam malaysian book of record ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe baru sikit tu. of cos, i will ^^ aaa haha masuk buku tu x nak lah.

      Delete
  4. wau, banyaknya coklat. emm, sedapnya! kinder bueno.. =)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)