Followers

Sunday, 17 March 2013

segmen: featured me on Bubbly?

Assalamu'alaikum readers :D


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...

40 comments:

  1. slmt bersegmen faezah
    moga bertambah rakan kenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yumida ^^ yea, the more friends, the merrier :p

      Delete
  2. thanks fae cause spending some time joining my segmen... nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking ye adik sayang.... ^_^

    ReplyDelete
  3. dtg dri segment yg sma :) done follow

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-featured-me-on.html

    ReplyDelete
  4. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  6. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot ;) later sy follow balik ye :)

      Delete
  9. Hai . bw sini . selamat malam :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama

    http://hasnah60.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo husna :) sy blm g terjah peserta2 lain. hehe. thanks for dropping by, anyway :)

      Delete
  13. saya datang membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum/salam sejahtera..
    akk datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) thanks for dropping by. sy dah lama follow akak hehe.

      Delete
  15. hyee!~ datang dari segmen yang sama~

    http://www.natasya-pink.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  16. membalas kunjungan,
    aida dah follow sini balik tau #330 ^_^

    http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. weehee thanks aida ^^ enjoy your day ;)

      Delete
  17. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  18. hai.. singgah sini.. dari segmen yg sama
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1364438133731#c2953026371552081444

    ReplyDelete
  19. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)