Followers

Sunday, 17 March 2013

hindustan, cousin, laziness, selsema :3

Assalamu'alaikum readers :D

aloha! why oh why mata ne sik mo tidur :/ tomorrow ada 3 lectures huwaa >.< aku m to the a to the l to the a to the s lah mau datang kuliah esuk >.< 4 hari di rumah buat aku berat hati mau balik ke hostel tomorrow.

4 hari tu jua macam2 kerenah gila aku and my cousin buat haha. we laugh, we make fun of something, we quarrel cam budak2, we tease each other, we share stories...

masa ne my cousin is watching an hindustan movie. bila part menyanyi, adoiii.. tu je i can say haha.

huhu genap seminggu aku selsema. batuk2 tu sekejap2 datang.

k papai ^^

8 comments:

  1. Semoga cepat sembuh..saya hari tu selsema..alahai agak sengsara..hehe..Tapi tak apa penghapus dosa kecil tu. Makan ubat ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin.. thanks :) Alhamdulillah getting better dah ^^

      Delete
  2. makan ubat ye..moga cepat2 baik :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)