Followers

Friday, 22 March 2013

day 40, sem 4 :)

Assalamu'alaikum readers :D

entri ne sepatutnya ku publish kelmarin hehe. was i busy? no. was i lazy? yes :p lazy pasal aku extremely exhausted kelmarin. 



yesterday morning.

at hostel lobby.

waiting for Rifan to pick me up to go to campus together.

go to campus and bring a pillow?

LOL.

actually, aku just mau simpan my stuff awal dalam kerita Rifan since aku ikut ea balik KB kelmarin.

malas bah kan balik semula ke hostel to take my things.

last night instead of going back home, my cousin suruh aku pegi rumah ngangah coz kami kena suruh tidur di sana.

i was like, "what?" :/

why was i worried?

coz i only bring 1 baju and 1 shorts -.-'

i purposely bawa very sikit barang untuk balik KB.

and this morning, mamit sent us home.

aku belum mandi lagi tadi tu :p

balik rumah baru ku mandi.

told ya, i only bawa 1 baju and 1 shorts.

bila melintas depan ngangah i feel awkward.

coz ngangah alim and aku pakai seluar pindik di rumahnya -.-'

Alhamdulillah i pass my 'elevator pitch' presentation, 68% :)


4 comments:

  1. Ingat kan betul2 nak bawa bantal pegi Kuliah..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe i wish :p kalo kuliah tu boring blh bantai tidur :p

      Delete
  2. terkejut tadi... ingat bawak bantal pegi kuliah... hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha x lah. kang teruk sy kena gelakkan kalo betul2 bwa pillow g kuliah :p

      Delete

thanks for leaving your comment here :)