Followers

Thursday, 14 March 2013

day 36, sem 4 :)

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah dah lunch :) huahaha aku nda datang Management Accounting tutorial class hari ne. just wanna lay on my bed a lil longer. LOL. plus aku kurang sihat huhu. got batuk2 and selsema.



usually before i go to sleep, aku will arrange my 'next morning stuff' (especially if esuk harinya aku skulah) and kumpulkan barang2 tu like yang ku gambarkan di atas.

i hate to pusing2 cari barang dalam bag la, dalam almari la, dalam bakul la.

so once ku habis mandi and berpakaian, i can just grab the things that i need (that's why ku arrange my stuff like in the picture above).

comb to sisir rambut, of course haha!

'Snake' brand powder untuk disapu ke badan.

Paris Hilton perfume untuk disembur ke pakaian.

jam untuk dipasang on my left wrist.

lip balm untuk disapu ke bibir.

settle semua grab my bag and key and chow! ^^


peringatan untuk hari ne and seterusnya ^^

k papai :)

2 comments:

  1. get well soon dear...and good reminder at the bottom of this entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak farah ^^ nasib baik x pns bdn. kalo x konpom xde mood nak BW hehe.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)