Followers

Tuesday, 12 February 2013

why there's must be a limit? GRR!

Assalamu'alaikum readers :D 

grrrammmnyaaa aku ngan Blogger punya follow budget widget ne >.< bila aku mau follow blog kawan baru ku, i received a notification informing me that aku sudah reach follow limit. 301 blogs dah ku follow. i have read in some bloggers' related entry that the follow limit is actually 300 :( 

so, what should i do now?

to those of you yang ada Google+, please add me in your circle. if mau liat perkembangan blog ku just go to my Google+ profile :)

i am going to stop following blog yang VERY VERY VERY lama sudah NDA ber-update like berbulan lamanya. i am sorry :( the reason aku follow blog kamu is i wanna read entri2 yang sentiasa ber-update. those yang nda update blog-nya like 2-3 weeks sudah, i am still fine with it. 



already 'unfollow' one blog :(

gotta put this in my calendar :D Iron Man 3 this coming April!

k papai!

6 comments:

  1. oh really? we only could follow up to 300? I never knew bout this...

    ReplyDelete
    Replies
    1. as far as i know, tu lah kak :/ sy pnh read dlm 2 3 blog pasal follow limit ne. ingat2 lupa da nama blog tu.

      Delete
  2. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-random-oleh-honey-yeo.html ...

    you've been tagged dear...

    ReplyDelete
  3. A'ah betul lah tu..kita ada limit follow blog..maksudnya kalau guna, add button dekat dashboard, tapi kalau kita tekan button follow google connect tu, still kita boleh follow blog lain walaupun dah lebih daripada 300. Hehe..faham tak saya tulis, belit2 dah saya ni. Saya ni memang kaki belit..hehe. Lagi satu, kalau blog tu guna button follow ala-ala tumblr, memang tak lut sebab dah habis limit follow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr masih x phm hehehehe. button follow dlm blog sy ne jenis tumblr ke? masih byk yg sy kena bljr psl blog ne huhu.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)