Followers

Saturday, 9 February 2013

stunning undersea restaurant

Assalamu'alaikum readers :D 

remember this entry? restoran barbie pertama di taiwan :) ngan creativity and innovation apa pun possible :) in this entry i wanna blog about restaurant, too. tapi with different restaurant concept. 

back then kalau ada urang suggest idea to open an undersea restaurant maybe kena ketawakan. but not in today's world. crazy world. in Maldives, there is an undersea restaurant, Ithaa Unndersea Restaurant, which is 16 feet below sea level. it is the world's first all-glass undersea restaurant


if mau makan here, advance reservation is recommended.

would love to go here but somehow i doubt halalkah makanannya?

plus apa yang aku dapat dari Internet, they do offer wine.

lalala.


the restaurant can only accommodate 14 seats.

the menu concept is a mix of western twist and Maldivian flavor.

i wish in future there would be first undersea halal restaurant :)

so siapa2 yang berjiwa entrepreneur buleh lah set this as one of your dreams :D 

break jap: 100% :)

k papai!

11 comments:

  1. Sy minat tau bisnes2 ni. Ada la jugak plan nak bukak bisnes besaq2. hihi. Tapi taktau nak juai apaa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mieza buat la restoran dlm air konsep halal yg pertama d dunia :D or buat dolphin park :D

      sy pun minat bisnes hehe.

      kalo buka supermarket and yg sewaktu dgnnya da common la.

      Delete
  2. berselera kalau mkn kat restoran camni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe plus we will be in awe menikmati sea view yg cantik :D

      Delete
    2. btw tqq TB coz follow blog sy :D

      Delete
  3. mak ai..under sea la plak..nfrm BK xlalu nk mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. lerr tempat mcm ne mmg best and unique la hehehe.

      Delete
  4. seronoklah environment laut mcm ni..suka..nyama je

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3 :) lebih2 lagi kalo a swarm of fish tgk kita mkn :p

      Delete
  5. wah, memang cantik :) Moga tercapai apa yang awak impikan ye :)

    p/s : tentang entry uv saya tu, ye saya ambil dari nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin :) thank you ros_reeza :) oh i see, moga banyak dpt UV g :)

      Delete

thanks for leaving your comment here :)