Followers

Friday, 1 February 2013

segmen: saya sayang blog saya by puteri mama

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah. okie maie meriahkan segmen kawan kiter ne, puteri mama ;) click on the link if mau join.


below are the syarat2 untuk join. aku copy&paste dari tuan empunya blog.

  1. Korang mesti follow blog makcik yang tak cantik ni
  2. Buat satu entry, tulis kat title tu Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama
  3. Tempek banner kat atas dalam entry korang
  4. Letak link entry tersebut dalam kotak komen
  5. Buat satu ayat, Saya Sayang Blog Saya kerana.........

okie untuk syarat #5... saya sayang blog saya kerana i love writing
and sharing my personal stories (with some limitation, of course) ngan pembaca2 blog ne. my blog is now berusia 1 year 1 month and there were many memories that i posted dalam my blog. for me this blog is like my permanent storage where i keep most of my pictures, stories etc. in addition dari blog ne lah i meet (though not physically) many friendly bloggers.

btw to peserta2 segmen ne, salam persahabatan from Brunei :) if you wanna add my blog in your reading list, feel free to do so. i will follow yours back :)

a stern reminder: if you comment in this entry telling me that you SUDAH follow tapi actually NDA PERNAH follow me, please don't waste my time mem-follow you back. 

request: if you are active in Google+ please add me okie hehe cayanggg kamu :p

k papai! :D

22 comments:

  1. Rajinnya ber segmen ;)

    Selamat ber segmen *wink wink*

    P/s : Jap comei gila kursor awak !!!! keluar cake. Mai post sini sikit :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nak tambah kawan bloggers ler :D

      hehe tu sy bljr buat dari tutorial kwn blogger. lupa lak apa nama blog dia o.O

      Delete
  2. Replies
    1. tqqq :) you, too ^^ maie support segmen puteri mama ^^

      Delete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dang. Aku ni blogger dari Limbang. Ampir kan. subuk-subuk tah blog ku jua k. :)

    http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    Dari segmen yang sama. Kelurusan, nama tani pun sama. Happy blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. weehee finally aku ada kawan blogger yang paham cakap brunei :D hehe atu ampir ^^ buleh buat gathering ne :)
      sudah ku follow blog eza balik. oh eakahh sama hehe.

      Delete
  5. banar tu. hehehe. aku pun epi jua ni.. salam perkenalan ah biskita.. hihik. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. biskita jua hehehe. baru tah ku sanang hati bekurapak brunei di sini ani. kekeke.

      Delete
  6. salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu yer..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    ReplyDelete
  7. salam...cer tengok ni

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-tamat.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)