Followers

Sunday, 3 February 2013

segmen: know each other

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah who wanna be my friend feel free to comment below. who don't wanna be my friend you are most welcome to click the 'X' button on the upper right corner of your laptop/desktop screen :) 

let's give a total support to this young lad paanzainudin untuk segmen pertamanya, i guess. by joining segmen macam ne in some ways may strengthen the ties among bloggers. asalkan rajin blogwalking lah :)



click here kalau mau join :)

below are the syarat2 untuk join which i 'innocently' copy&paste dari tuan empunya blog muahaha! :p

-tulis entry bertajuk : SEGMEN : KNOW EACH OTHER
-tempek banner huduh nie dekat entry korang , yahh semestinya kena back link balek dekat entry nie .. macam tahu-tahu je korang .. huwahaha ..
-yang nie penting : lepas tu paan nak korang kenalkan diri korang dalam entry tue .. perkara yang wajib ada : nama samaran , asal , umur (kalau taknak takpe .. bab nie sensitip sikit .. hehe) , pekerjaan sekarang / studi dekat mana , dan nama blog / fesbuk .. senang kan ?? alaa tak rumit mana pun .. baru la namanye we know each other .. hehe
-dah siap taruk link korang tu dekat entry nie ..
-segmen nie sampai 10 Februari 2013 .. hehe


okie now i wanna introduce myself :) 
-nickname: Fae 
-asal: Brunei
-umur: 21 
-study: Institut Teknologi Brunei (final year :/)
-nama blog: nurfaezahabdullah1712
-nama FB: ladypasta hearts

okie that's all for now :)

6 comments:

  1. Heyaa, dari segment yg sama :)

    http://vaneelea.blogspot.com/2013/02/segmen-know-each-other.html

    ReplyDelete
  2. http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-know-each-other.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tqqq niza sudi singgah :) have a splendid weekend ahead.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)