Followers

Sunday, 3 February 2013

segmen: jadikan follower overload

Assalamu'alaikum readers :D 

aigoo sibuk bersegmen tah pulang (pula) aku ah :/ hehe why aku buat bracket (pula) after pulang? coz in Brunei Malay language 'pulang' tu bukan bermaksud 'balik'. it is like 'pula' bah... urang Sabah maybe paham hehe. 


click here kalau mau join :)

btw to peserta2 segmen ne, salam persahabatan from Brunei :)

if you wanna add my blog in your reading list, feel free to do so.

i will add yours back in my reading list :)

a stern reminder: if you comment in this entry telling me that you sudah follow tapi actually nda pernah follow me, please don't waste my time mem-follow you back.

aaa homework huwaa huwaa huwaa :/

k papai :)

25 comments:

  1. jemput join
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq for the invitation :) rajin2 je promote segmen anis ye :)

      Delete
  2. ohh..baru tahu..hehe..pulang tu pula. Selamat bersegmen ye. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eewah kak aini, awalnye dia.

      btw, done add awk dlm list.jgn mls2 nk BW eh.


      http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-jadikan-follower-overload.html

      Delete
    2. nurul aini- hehehe pasne if sy pakai 'pulang' so tau la sdh mksud die ^^

      ieka- happy blogwalking dear :)

      Delete
  3. selamat bersegmen fae...ya ada jugak yang nakal kan..tulis dah follow tapi tak pun...hmm macam-macam dia orang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) sebab tu nanti sy nak buat 1 blog matrix. one of the purposes is to track down siapa yg sy sdh follow tp org tu x follow balik. padahal sy follow pun bcoz diorang request. usually dari segmen2 yg sy joined.

      Delete
  4. done follow :) #
    datang dari segmen y sama.
    sudi follow kecik balik >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) sy dah follow blog kecik lama dah :) happy blogwalking dear.

      Delete
  5. dari segmen yang sama

    http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    Jemput follow Bella & baca entry Bella :)

    ReplyDelete
  6. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    DARI SEGMENT YANG SAMA. ^^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,
    Datang dari segmen yg sama,
    Done follow your blog #248,
    Jemput singgah + follow blog iez pulak ye.

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) done singgah blog iez ^^

      Delete
  8. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jihah :) da lama follow blog jihah.

      Delete
  9. dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah LIKE facebook page kita tu sekali eh... hehe. TQ in advance!

    http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo sy baru je lepas singgah + follow blog zu hehehe.

      Delete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  11. done blogwalking + follow #

    mengharapkan awak sudi follow kecik kembali ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii thanks hehe. sy dah lama follow blog awak.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)