Followers

Saturday, 2 February 2013

restoran Barbie pertama di Taiwan

Assalamu'alaikum readers :D 

have you ever wonder how does a Barbie-themed restaurant look like? of course, everything is in pink! hehe. this first kind of concept restaurant is in Taiwan ^^ 

maie liat gambar2 di bawah ne which i 'proudly' ambil dari various sources on Google *wink* :p



fab, isn't it?


menu book pun serba pink.

it would be better if the Barbie tutup aurat cikit kahkahkah! :p


the serving also looks creative.


nyummie! i would like to have some o.O

but wait, halalkah makanan di restoran tu?


thought human saja yang pandai pakai skirt.

rupanya kerusi pun mau meroyan ala Barbie :p

okay, lame -.-'

for more details, check them out here: Barbie, Barbie and Barbie

k papai! ^^

8 comments:

  1. hehe..barbie tutup aurat mesti comel kan..tak sangka ada restoran barbie..hebat..dia jual apa. Cantik makanannya tapi itulah halal ke kan..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe comel plus blh kalo kena pada caranya dia boleh influence our Muslim little girls yg sukakan design fesyen Barbie to mencintai pakaian yg menutup aurat, at least ^^

      di restoran tu also ada jual accessories, pakaian Barbie ^^ kalo sy ada pluang to go there i may be beli accessories dia instead of mkn di situ coz i doubt the food is halal.

      Delete
  2. klik link ni utk tahu CAPD :)

    http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/06/deno-dan-capd.html

    ReplyDelete
  3. wahh, seronoknya/ comel nye restoran ni >.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. i know right hehe plus di Taiwan restoran konsep mcm ne memang ada demand. even they hv a restaurant yg brg2nya ala2 dalam toilet. euww >.<

      Delete
  4. Di South Korea got Hello Kitty theme cafe. Sangat comel tau. My friend pegi sana cakap coffee shop tu sangat cute

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)