Followers

Friday, 8 February 2013

i love you VS i like you

Assalamu'alaikum readers :D

hmm since aku sudah post banyak entri untuk hari ne so untuk penutupnya aku mau merepek cikit pasal these two phrases: 'i love you' and 'i like you' :D

dalam Whatsapp group chat kami, one of my friends tanya do we  agree that 'i love you' and 'i like you' totally have different meaning? rata2 kami agree. 

to me the phrase 'i love you' lagi deep, it is like satu kemuncak perasaan between two people :) it could be between you and your boyfriend/girlfriend; you and your mommy/daddy; you and your sister/brother; you and your bestfriend. basically, the word 'love' tu ditujukan untuk special people around us :)



whereas, the phrase 'i like you' tu less specific meaningnya. buleh ditujukan to everyone even the person we first meet ^^

a'hah cakap pasal love ne, let's see this sweet video of Chinese couple Petronas's CNY advert: sweet :) i like most of Petronas's advert clip pasal hari2 perayaan, they do it very well and a bit heart-touching :)

cinta tu not only for human but animals pun deserve our love jua seperti dalam video ne true hero for stray dogs and cats.


tapi walaupun cinta sangat2 kan someone tu please jangan melampaui batas. cinta to Allah lah yang kekal.

last but not least, i like you my fellow bloggers. haha :p

k papai!

8 comments:

  1. haha , betul !
    i love you lain .
    i like you lain .
    love tuu perasaan yang betul betul dari dalam .
    like macam kejap kejap je perasaan tuu datang . lama lama hilang laa . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3 :D tapi perasaan 'i like you' tu blh develop jadi 'i love you' ;)

      Delete
  2. Hehe..betul lah tu..suka dengan sayang lain. suka semua benda kita suka, kalau kita suka, ianya hilang sedih tapi tak sesedih yang kita sayang. I love you faezah..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul plus the feeling effect after saying those two phrases pun berbeza :D 'i love you' lagi strong kesannya on us when someone we truly syg says it to us hehe. waa tqq nurul aini kekeke :D

      Delete
  3. I like you too fae!!!he..he nnway totally agreed that I love you and I like you two different things...

    ReplyDelete
    Replies
    1. i like you kekeke :p a'hah could not agree further more :)

      Delete
  4. kupasan yang menarik... btw... I love you... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak farah :) last minute idea tu hehe. love you, too :D

      Delete

thanks for leaving your comment here :)