Followers

Thursday, 14 February 2013

day 24, sem 4 :)

Assalamu'alaikum readers :D 

my phone internet connection is kinda $%#$! at the moment >.< aku kan upload gambar2 untuk dimasukkan dalam blog ne pun payah. aiyaa..


di ITB tadi ada ITB Open Day and Career Fair. this 2 in 1 event attracted a huge crowd of public sampai ada yang terpaksa parked their car very jauhhhhhhhhhh. jauhnya macam muncung mulut ya all when sebut the word 'jauhhhhhhhhhh' LOL :p

Alhamdulillah for the first time (for this semester) aku berjaya siapkan the tutorial question for Management Accounting dari awal sampai habis ngan usaha sendiri plus with the help from Rifan :D kawan2 lain suruh tiru durang punya answer tapi i don't want. walaupun aku suck in numbers tapi aku mau jua succeed dalam module yang banyak main kira2 ne :D break: vroom! vroom! shall we? :p 

k papai! 

p/s; arghh! badan ku makin banyak gatal2 ah :[ tidur pun nda senang, garu here garu there >.<

22 comments:

  1. Replies
    1. hehe it is, indeed. kena rajin berusaha la ne.

      Delete
  2. Replies
    1. accounting tu is one of the modules dalam course yg sy ambil sekrg (HND in Business Management) :) btw thank you.

      Delete
  3. Amik HND ye...All the best ye.

    ReplyDelete
  4. salam kenal dik..moga terus berjaya ye

    ReplyDelete
  5. Semoga terus berusaha dan berjaya ye dear.. ^____^

    ReplyDelete
  6. yaya tag fae http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/02/topap-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. hye2..
    dtg jengah ke sini pulax ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank iema for dropping by :) keep in touch.

      Delete
  8. good luck..selamat berkenalan...^_^ jom ainggh sini aone2m.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you athir ^^ done follow blog awk. keep in touch :)

      Delete
  9. singgah sini..
    line selalu macam tu..tensionnn kan.. ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'hah ye :/ tak pasal2 dpt dosa menyumpah >.<

      Delete
  10. sabar2 jangan marah hehe line biasa la

    ReplyDelete
  11. wah ! accounting gak ea ? hehe . kite geng ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. accounting tu is one of the modules dalam course yg sy ambil sekrg (HND in Business Management) :) btw thank you.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)