Followers

Friday, 18 January 2013

segmen: jom tambah follower sebanyak yang mampu

Assalamu'alaikum readers :D 

lately, macam nda lagi banyak segmen dibuat uleh kawan2 bloggers. aku notice if aku ikut satu segmen baru tah kan naik total followers ku. walaupun sorang dua, at least ada increase. if aku nda ikut apa2 segmen, dui maa~ ntahh2 bila aku beranak baru tah kan ada follower(s) baru kali. LOL.

okie without further merepek let's join segmen di bawah ne ramai2. syarat2 untuk join pun very simple. me likey :D


CLICK HERE if mau join :)

deadline to join: 15-Feb-13

74 comments:

  1. thanks join segmen :) yaya follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) good to see that segmen awk mendpt sambutan tinggi :) if rajin blh lah buat segmen lain with different concept in future ye ^^

      Delete
  2. dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

    fasyrah89.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) sy baru je balas kunjungan awk hehe. done follow.

      Delete
  3. Selamat bersegmen ye Nurfaezah

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...dr segmen yg sama http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html saya dh follow blog awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) sy dah follow blog akak ^^ slm persahabatan from brunei ^^

      Delete
  5. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ciksu dari segmen yg sama :D

    dari kumpulan 13 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo halo ciksu hehe. sy belum lg tgk senarai peserta.

      Delete
  6. jalan jalan dari segmen sama. Dah follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

  7. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) tqqq sy dah blskunjungan and komen entry awak ^^

      Delete
  8. bonjour fellas . :)

    follow sini k .

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) done singgah and follow blog awk :)

      Delete
  10. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  11. hi, singgah dari segmen yang sama...jom kenal2~

    http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. follow awak..jom singgah http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. dtg dr segmen yg sama dn folow sini http://duriansonata.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. hai. dr segmen yg sama. follow sini :)
    kalau sudi follow me back please *-*

    muchas gracias!

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. hye dear!
    same here.. folo u - done! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

      http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

      Delete
    2. tqqq sudi singgah hehe. slm pershbtn from Brunei ^^ pasne sy singgah blog awk.

      Delete
  16. Singgah !

    Dari segmen yg sama.. Saya sudah follow awak.. >_<

    http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq done singgah and follow blog awk hehe.

      Delete
  17. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq done singgah and follow blog awk hehe.

      Delete
  18. done follow #227

    blogwalking dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq done singgah and follow blog awk hehe.

      Delete
  19. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq sudi singgah hehe. done bls kunjungan and follow.

      Delete
  20. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq sudi singgah hehe. done bls kunjungan and follow.

      Delete
  21. Assalamualaikum...datang menyapa dari segmen yang sama
    salam kenal-kenal...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) tqqq sudi singgah and follow.

      Delete
  22. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haloooo slm pershbtn from brunei ^^ pasne sy singgah blog naz alright :)

      Delete
  23. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama.

    Jom singgah blog Ros ye.

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) pasne sy singgah blog akak okie ^^

      Delete
  25. salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  26. Hi .. salam kenal .. dari segmen yang sama .. done follow u .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi done bls kunjungan and komen entry awk ^^

      Delete
  27. Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  28. Salam..dr segmen yg sama. salam kenal... done follow. follow me back.

    http://aswanazmy.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) done bls kunjungan ^^

      Delete
  29. a'kum...sy dari segmen yang sama...salam perkenalan...
    jom follow sy...tengs...;)

    http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-kenalan-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam. slm pershbt from brunei. done follow :)

      Delete
  30. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  31. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  32. hai...sy dtg dari segmen yang sama...done follow ur blog...jom follow saya...;)


    http://ayuzulkefli.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you :) pasne sy singgah blog aliya..

      Delete
  33. Asslamualaikum wbt, dear jemput lawat blog saya dan follow ye :)

    seronok blog walking :)

    http://ilyamaisara.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html#comments

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) thanks for dropping by :)

      Delete
  34. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)