Followers

Sunday, 13 January 2013

famous celebrities' perfume lines

Assalamu'alaikum readers :D 

hmm sesungguhnya aku bosan sangat2 tahap badak air minum kopi >.< around 3.30 pm later aku g balik hostel with my besties, Amal and Lina. belum lagi packing. later saja. actualy, i am running out of ideas nda tau apa kan di-blog here. so pikir punya pikir kuar idea mau share pasal perfume lines yang dimiliki uleh famous celebrities in the world. tell ya what, aku pun pernah dream to have my own perfume lines hehe :D 

maie liat siapa saja the celebrities yang dimaksudkan atu ^^ 



Pink Friday by Nikki Minaj

aku suka the bottle design but lagi elok if bahagian dada tu di-cover kan?


Beyonce Pulse by Beyonce Knowles

elegant design ^^


Reb'l Fleur by Rihanna

it looks simple...


Fame by Lady Gaga

before ku Google miana usul perfume minah aneh ane, i thought the bottle design pun aneh jua.

sekali bile ku Google, cehhh simple saja rupanya tapi ada elemen elegan cikit.


Kim Kardashian by Kim Kardashian

p/s: i love watching 'Keeping Up With The Kardashians' series ^^


Pure Orchid by Halle Berry


Live Platinum by Jennifer Lopez


Meow by Kate Perry

buleh sudah si Kate ne bekerjasama with Hello Kitty production :p


Wonderstruck by Taylor Swift

so classic...


Lovely by Sarah Jessica Parker

simple je.

i admit that aku quite fussy kalau bali perfume. 

aku mesti liat the bottle design dulu :p


Luscious Pink by Mariah Carey

nice ^^


Wrapped With Love by Hilary Duff

ane pun nice also ^^


Christina Aguilera by Christina Aguilera

cool...

but why black?


Adora by Kat Von D.

fierce...


Baby Phat Goddess by Kimora Lee Simmons

i like this one ^^


Can Can by Paris Hilton

Paris says, "boleh boleh."

LOL.

aduiii sangal eh mata ku luan lama ngadap laptop. ku rehat jap pasne. if anyone of you pernah bali any of the perfume, please lah share miana baunya etc ^^ if nda mau share, aku nda mau kawan *oh my gediknya* LOL.

bah papai!

2 comments:

  1. ramai artis yg jual perfume en skrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep yep. sy pun nak buat perfume lines sendiri. haha angan2 je lebih :p

      Delete

thanks for leaving your comment here :)