Followers

Sunday, 27 January 2013

day 9, sem 4 :)

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah entri ne actually expired dah. sepatutnya aku publish it on Monday hari tu tapi due to some reasons aku tepaksa postopone. okie lah i just proceed. baca saja walaupun ceritanya expired dah. wawawa.

aku skipped all lectures masa hari Isnin. for the first time untuk semester 4 ane :p reason? pasal aku insomnia the night before. daripada aku tetidur masa kuliah, komplen mengantuk, mengusut arah kawan pening lah apa lah so lebih baik aku nda payah datang haha. 

aaa actually aku nda berapa ingat apa saja ku buat on the day. yang ku ingat aku spent time sama durang Rifan. durang aga aku di hostel.



aku, Rifan, Amal and Asnol lunch di Jerudong Park food court.


dulu time Jerudong Park free memang sentiasa meriah.

now sunyi saja.

hujung minggu saja ramai urang.


kami panggil ne kucing Korea haha pasal matanya kuyu macam mata urang Korea.

cute. isn't it?

since it is a female cat we named it Ji Hyo :p

sapa watch Running Man tau tu hehe.

k papai!

2 comments:

  1. dear...if i come down to Brunei... boleh lah jadi tour guide sis ek? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. halooo sis hehe. yep yep boleh hehehe. sound2 je if akak come to Brunei hehe.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)