Followers

Monday, 14 January 2013

day 5, sem 4 :)

Assalamu'alaikum readers :D 

brr sejuk ehh dalam hostel resource room ne. demi mau pakai internet aku tepaksa ke resource room walaupun hakikatnya aku actually malas kan bejalan kaki to go here. malas bah kan turun blok and then melintas blok hostel lain lagi. huhu. 

supposed setiap bilik dapat connect to wifi. ntah kenapa this one wifi and satu2nya wifi yang kami dapat access with ease sebelum nie nda lagi ada bah :/ hilang without notice. ada pulang other wifi connections tapi be-username be-password segala. leceh! >.< 

a'hah apa ada hari ne? walaupun aku nda cukup tidur, at least aku masih 'cergas' to attend all the three lectures today ^^ no Monday blues whatsoever. actually, ada pulang niat kan escape dari afternoon lecture tadi tapi Alhamdulillah aku dapat lawan hasutan setan :p to my coursemates that are actually reading my blog please don't tell Miss Azizah okie :p



during Entrepreneurship lecture...

sir explained pasal tutorial task yang kan kami buat this Wednesday.

already discussed pasal the group thingy.

aku in group 2.

time sir terangkan ane aku nda fully dangar coz jam sudah pukul 12 pm plus and aku gelisah pasal mau weewee (bahasa manja untuk kencing :p).



we are gonna present our mind map structure in front of class.

btw don't ask me why the projector screen tu warna hijau.

in the afternoon kami ada Human Resources Management lecture. supposed the lecture habis pukul 3.40 pm kalau ikut dalam jadual tapi Miss Azizah mau extend sampai pukul 4.30 pm o.O from 2 pm until 4.30 pm... kira tah uleh kamu berapa jam :l nasib baik aku suka the subject and the lecturer so yea... mengantuk tu biasa lah :p

thanks to Rifan and lina coz tolong usaikan printer ku tadi ^^ Alhamdulillah :) 

some of my female coursemates plan kan g swimming esuk pagi. lagipun esuk kami langsung nada lecture and tutorial. yeah! hehe. aku sudah bagitau Erah aku nda dapat join for no specific reason. hehe. biar tah aku teranah dalam bilik saja. 

i wore long green skirt today that i bought at Brunei Consumer Fair. kainnya jenis jarang so nampak my kaki :l 

hmm pukul 9 pm plus dah. i better get going. it is raining outside. thanks goodness aku ada bawa umbrella. thanks for reading!

p/s: btw for the day counting that i use in my 'day #, sem 4' entry series, aku only kira from Monday until Thursday coz i only have lectures and tutorials dalam hari2 atu saja.

note: you find my entry is boring? not my problem. ouch! :p

2 comments:

thanks for leaving your comment here :)