Followers

Sunday, 6 January 2013

bye hometown. hi hostel.

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ Alhamdulillah aku selamat sampai di hostel dah. thanks to my cousin and her future sister-in-law and also my bestie, Ainaa, coz sudi hantar aku ke hostel walaupun hujan sekali sekala turun masa dalam perjalanan tadi. 
aigoo :s you know what, aku forgot to buy these two things. kismis sama 1 kotak air mineral. huwaaaa benda penting pun aku buleh lupa >.< terpaksa lah minta tolong kawan dangani membali esuk. 

i miss my hometown already huhu...

at the same time aku excited mau menjalani kehidupan sebagai penghuni hostel hehe ^^

yeahhhhh esuk jumpa kawan2 :D mudahan semester 4 ne lebih mematangkan aku as a student ^^

papai!

4 comments:

  1. wah dah semester 4... another 2 semester to go? all the best dear... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ^^ nope, 1 more sem to go :) thank you so much sis ;)

      Delete
  2. dik mna n3 pasai kenduri kawin kat brunai tu.nak baca :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo ciksu ^^ xde o.O i just share dlm komen in ur entry je tp sy x pnh buat entri psl tu :) blog link yg i gave ciksu tu pun just nak memudahkan ciksu BW ke blog sy :)

      Delete

thanks for leaving your comment here :)